Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferte turistice, tombole, premii, surprize şi concerte Luna mai aduce la Constanţa Târgul de Turism, organizat de CCINA

ro

14 Feb, 2013 22:13 2229 Marime text
CCINA_-_sediu_CCINA_004.jpgOferte irezistibile de vacanţă în ţară şi străinătate, concerte, reprezentaţii folclorice, tombole cu premii şi multe alte surprize îi aşteaptă pe constănţeni în luna mai, în cadrul Târgului de Turism „Vacanţa".

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură Constanţa şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), organizează în perioada 17-19 mai, cea de-a doua ediţie a Târgului de Turism „Vacanţa". Evenimentul va fi găzduit de Maritimo Shopping Center, iar lansarea oficială va avea loc vineri, 17 mai, începând cu ora 12.00. Târgul de Turism „Vacanţa" Constanţa 2013 se adresează publicului larg, dornic să călătorească în ţară și peste hotare, aflat în căutarea unor destinaţii turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităţilor fiecăruia de petrecere a timpului liber. Cea de-a doua ediţie a târgului se lansează cu facilităţi deosebite pentru expozanţi, care vor beneficia de tarife speciale, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa lor la un astfel de eveniment. În plus, firmele membre CCINA Constanţa, ANAT și FAPT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare în cadrul acestui eveniment. La târg vor participa agenţii de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăţi de asigurări, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România și reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate (Grecia, Ungaria, Bulgaria, Cipru, Israel etc), care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru vacantele verii 2013 , precum şi discounturi şi Oferte Speciale.

Constănţenii aşteptaţi cu oferte tentante de vacantă

Din calendarul acţiunilor desfăşurate în cadrul Târgului de Turism „Vacanţa" Constanţa 2013 fac parte reprezentaţii folclorice reprezentantive pentru variate zone şi destinaţii turistice din ţară şi străinătate, prezentări de oferte şi destinaţii turistice, dar şi tombole cu premii surpriză pentru vizitatori. Prin organizarea sa în Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism va beneficia de un trafic estimat de 10.000 de vizitatori pe zi, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00-22.00).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii