Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:40 25 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meniu tradițional oferit pacienților constănțeni, de Înălțarea Domnului, de Arimex Comexim 2000 SRL

ro

10 Jun, 2021 00:00 1365 Marime text
  • Pacienții au parte de un meniu special în spitalele constănțene, oferit de către Arimex Comexim 2000 SRL
De Înălțarea Domnului, echipa Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit un meniu special pe care îl va oferi pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR.
 
 
Meniu Înălțarea Domnului
 
Mic dejun - Ceai Lipton cu lămâie, Unt, Ou fiert roșu, Caș proaspăt de vacă, Urdă, Cașcaval de vacă, Brânză topită cu șuncă, Gem caise,  
 
Supliment – Biscuiți, Lapte dulce, Iaurt natural
 
Prânz - Ciorbă țărănească de purcel, Supă țărănească de legume, Supă strecurată legume, Supă de legume cu fulgi de ou, Tochitură Dobrogeană cu piure de cartofi, Ardei umplut cu carne pui și smântână, Dovlecei gratinați cu brânză de vaci, Rasol de pui cu dovlecei gratinați cu brânză de vaci, Piept de pui la tavă cu piure de cartofi, Cartofi cu rozmarin la cuptor și cu brânză de vaci
 
Desert prânz - Mere coapte, Mere, Prăjitură cu căpșuni
 
Salate prânz - Salată de varză albă cu morcov și lămâie, Salată de castraveți cornichon murați
 
 Cina - Ceai Lipton cu lămâie, Pilaf cu ciuperci și friptură pui, Trunchi de merluciu la tavă și cartofi natur cu lămâie, Rasol de puple dezosate de pui cu brânză de vaci, Cartofi natur cu brânză de vaci

Desert cină - Biscuiți
 
 „Iar toți micuții internați vor primi dulciuri și fructe, creioane colorate, dar și cărți de colorat din care vor afla despre prietenul Iisus și despre Înălțarea Sa”, au transmis reprezentanții Arimex Comexim 2000 SRL.
 
 „Omul, când face binele, este colaborator al lui Dumnezeu. Cu cât faci mai mult bine, cu atât trebuie să fii mai smerit, gândindu-te că Dumnezeu te-a ales să fii angajat al Lui, să fii colaborator al Lui la împlinirea binelui. Orice virtute pe care o realizăm în suflet ne deschide calea spre înălţare. Să ne îmbrăcam ca aleşi ai lui Dumnezeu, sfinţi şi preaiubiţi cu milostivirile îndurărilor, cu bunătatea, cu blândeţea, cu smerenia, cu îndelungă răbdare, îngăduindu-ne unii pe alţii, iertând unul altuia şi peste toate să ne îmbrăcăm cu dragostea care este legătura desăvârşirii, iar pacea lui Hristos care covârşeşte toată mintea, să stăpânească în inimile voastre! Asta-i calea Înălţării. Să ne plecam împreună genunchii şi să rostim «Hristos s-a Înălţat!» Să dăm mărturie pentru ultimul eveniment din viaţă de pe pământ al Mântuitorului, care s-a înălţat la cer binecuvântându-i pe oameni.
 
Să ne rugăm pentru iertarea păcatelor noastre, pentru întărirea credinţei noastre, pentru sănătate, pentru vindecarea neputinţelor noastre, pentru buna înţelegere şi spor în casă, pentru îndepărtarea tuturor primejdiilor şi vrăjmaşilor, pentru smerenie, răbdare, înţelepciune, pentru rodirea în fapte bune.
Să ne rugăm pentru îmbelşugarea roadelor pământului, pentru pace sufletească şi pace în ţară. Să ne rugăm pentru a primi putere să ducem greutatea zilei care începe şi a celor ce vor urma, să putem să ne rugăm, să credem, să nădăjduim, să răbdam, să iertam şi să iubim. Să ne rugăm pentru ajutorarea celor sărmani, a celor robiţi, pentru cei bolnavi, pentru toţi cei aflaţi în suferinţă, pentru cei aflaţi în spitale, pentru însănătoşirea tuturor acestora“, a declarat Vergil Drăghici, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii