Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărţişoare, mâncare gustoasă şi zâmbete pentru pacientele din Constanţa, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL

ro

01 Mar, 2021 00:00 2732 Marime text
  • Societatea Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit un meniu special pentur pacienții din spitalele constănțene
  • 1 martie nu va trece neobservat pentru domnișoarele și doamnele din spital

Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care oferă hrana de zi cu zi pacienţilor din spitalele constănțene, a pregătit pentru 1 martie, zi care marchează venirea primăvenii, o mulţime de surprize. Astfel, toate doamnele şi domişoarele vor primi câte o floare şi câte un mărţişor.

De altfel, cu prilejul sărbătorilor religioase şi laice, a devenit deja o tradiţie ca Arimex Comexim 2000 SRL să ofere nu doar mici atenţii pacienţilor, dar şi meniuri deosebite.
 

Meniu 1 martie 2021

Mic dejun: Ceai cu lămâie Lipton, Unt, Caşcaval Cheddar, Șuncă Praga, Caş de vacă, Urdă, Brânză de vaci, Gem de caise.
Supliment: Lapte dulce, Iaurt.
Prânz:
Felul I - Borş țărănesc de legume, Supă de legume cu fulgi de ou, Supă strecurată de legume.
Felul II - Piept de pui cu spaghete în sos alb, File de piept de pui cu piure de cartofi,
Rasol de pui cu piure de cartofi, Brânză de vaci cu spaghete, Piept de pui la tavă cu legume gratinate la cuptor.
Desert: Biscuiţi în ciocolată neagră, Prăjitură cu ciocolată, Prăjitură cu căpșuni, Banane.
Salate: Salată de castraveți murați, Salată de varză albă cu morcovi, Salată de gogoșari
Supliment: Mere, Mere coapte cu stafide.
Cină: Tocăniță de cartofi cu carne de purcel, Mămăliguță cu brânză de vaci şi smântănă, Cartofi la cuptor cu brânză de vaci, Iaurt natural, Pulpe de pui la tavă cu mamaliguță și mujdei de usturoi, Ceai cu lămâie Lipton.

„Ne-am obișnuit ca în fiecare an, de 1 martie, să dăruim mărțișoare celor dragi și cunoscuți, fără să înțelegem cu adevărat ce înseamnă aceasta din punct de vedere religios. În creștinism, se trece de la primăvara - ca anotimp al naturii, la o primăvară duhovnicească, în centrul căreia se află jertfa mântuitoare a lui Hristos. Natura moartă în timpul iernii este readusă la viață și la rodire prin Învierea lui Hristos. De aceea moartea și Învierea au o dimensiune cosmică, întrucât harul lui Dumnezeu se revarsă asupra creației transfigurând-o. Iisus Hristos moare ca să-l învieze pe om.
Trebuie să știm însă îa primăvara nu începe cu data de 1 martie, ci odată cu echinocțiul de primăvară, între 24-25 martie, de Buna Vestire. De aceea, florile, înțelese ca simbol al renașterii, se pot oferi în fiecare zi pentru cei pe care îi iubim și îi prețuim.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să ne împrimăvăreze sufletele, să ne tămăduiască toate neputinţele trupeşti şi sufleteşti, să ne dea putere să iertăm, să sperăm şi să iubim.
Mulțumim din nou echipelor Dobrogea Grup SA, Selgros Cash & Carry SRL, Delaco Distribution SRL, Gecam SRL, Zbornicul SRL, SC MARTON FRUCT SRL, IF LAZAR VICTORIA, EURO VIAL CONSUMER SRL, AQUILA PART PROD COM SRL, pentru grija și sprijinul permanent acordat”, a transmis Drăghici Vergil, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii