Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista pentru locuintele ANL va fi aprobata in februarie

ro

22 Dec, 2009 02:39 3656 Marime text

Listele pentru repartiţia celor cinci blocuri ANL din Mangalia, nu vor putea fi aprobate decât în luna februarie 2010. După cum a explicat consilierul local Ioan Negrea, lista respectivă nu poate fi aprobată, potrivit legii, decât în luna februarie a fiecărui an.

„Nici în 2008 nu a fost aprobată şi nici în 2009. Astfel că, cei ce aşteaptă aceste repartiţii, mai trebuie să aibă răbdare două luni. Mai mult, în urma verificărilor pe care le-am făcut, am descoperit multe inadvertenţe în dosarele celor înscrişi. Unii dintre aceştia au primit puncte pentru 2009, alţii nu. Nu este corect să privăm un om de aceste puncte, care îl pot priva, pe el şi familia lui, de locuinţa pe care o aşteaptă", a declarat la şedinţa extraordinară de consiliu, Ioan Negrea.

Mai mult, consilierii locali spun că, şi în cazul în care ar repartiza aceste blocuri, cu excepţia unuia singur, oamenii nu se pot muta în apartamente: „Un singur bloc are asigurată racordarea la curent electric şi apă potabilă, precum şi canalizarea. Restul nu. Deci, nu se poate muta nimeni în locuinţe, pentru că până acum banii de la buget s-au îndreptat spre distracţii de sezon şi petreceri şi nu către binele cetăţenilor", a declarat Ioan Griguţă, consilier local.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana 06 Nov, 2010 13:54 eu stiu k anl-urile se dau doar la cei care au fost la casa de copii,la familii neajutorate etc...nu la politisti,doctori,directori,preoti,sau la cei kre au ajuns mari vedete.dar ei uita k dumnezeu nu doarme pt.nimeni.si va veni vremea cand vor cadea toti oamenii kre au furat ceea ce nu li se cuveneau.eu stiu 2 fam.kre nu au copii si li s-au dat ap.anl in zona bn.nu e corect.stiu doar sa ia spaga.asa sunt ROMANII:hoti,si.....las pa altii sa comenteze.asta e adevarul.sper sa-i doara pa unii,si sa nu fie prea tarziu pt.ei.ha ha ha.
  • adi 10 Feb, 2010 14:05 ce frate ca eu am depus dosar din 2003 si nu ma astept prea curand sa-mi dea locuinta la anl. cred ca astept pana la 35 de ani .asa ca sa nu mai imi dea astia casa.oricum asa e fara spaga sau ceva relatii nu se face treaba buna la noi in mangalia.sper sa citeasca cine trebuia aceste comentarii pe care oricum cred ca le facem degeaba.nu ne baga nimeni in seama.
  • deea 03 Feb, 2010 15:24 nu am primit niciun raspuns la contestatia pe care am facut-o ptr. repartitia loc. a.n.l.pe prima lista am fost in primii 80 iar acum mi s-a luat acest drept de a primi o casa avind in vedere faptul ca stam 3pers.in 33de m.o camera cu egrasie si un copil bolnav de astm.va dati seama ce inseamna aceasta boala.ati dat locuinte tot la cei care au si au dat spaga.noi nu am avut bani sa dam mita si de aceea nu am avut prioritate.la cei care sunt necasatoriti le-ati gasit citeo casa iar pe noi ne duce-ti cu zaharelul.va implor dl.primar face-ti ceva ptr. noi
  • mariaci 29 Jan, 2010 10:32 dar negrea habar n-are sa citeasca o lege. E un analfabet.
  • elena 03 Jan, 2010 12:47 Niste mincinosi.Legea nu ii impidica sa aprobe lista in orice luna a anului.Sa consulte un jurist si o sa vada ca spun doar aberatii sau sa citeasaca singuri HG 165/2008 art 15 aln. 2.Spor la lecturat domnilor consilieri si va rog nu mai vb fara sa stiti sau sa cititi o lege sau o HG .Hai sa va zic ceva la Suceava lista a fost aprobata in sedinta di 22 dec 2009 oare cei de acolo nu citesc aceeasi HG ca si consilieri de la Mangalia sau acei domni chiar ii intereseaza binele locuitorilor si pe ai nostri nu. Sa le fie rusine cand vb si ne mint in fata ,cred ca suntem chiar toti prosti?Ca nu stim sa citim o lege sau o HG?