Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constanteni participa la actiuni de voluntariat (galerie foto)

ro

24 Feb, 2010 03:59 2037 Marime text
dsc08426.jpgVoluntarii de la Crucea Roşie, ajutaţi de jandarmii constănţeni, au adus zâmbetul pe buze săracilor din Eforie.

Nevoiaşii din Eforie Nord au avut ieri parte de o surpriză plăcută din partea Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS" Constanţa şi a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie România . Zece jandarmi din cadrul Grupării, împreună cu voluntarii de la Crucea Roşie, s-au deplasat în localitate, unde au împărţit alimente familiilor sărace. Acţiunea face parte dintr-un program mai amplu iniţiat, la nivel naţional, de Societatea Naţională de Cruce Roşie România, intitulat ,,Banca de alimente", şi la care Jandarmeria Română este partener. La fiecare acţiune de acest gen, jandarmii constănţeni vin în întâmpinarea celor nevoiaşi deplasându-se cu autospecialele Jandarmeriei Române acolo unde este nevoie.

Acţiunea de ieri, de la Eforie Nord a fost a patra dintr-un şir de astfel de evenimente care au început anul trecut. Aceste acţiuni se doresc a fi o transpunere în realitate a scopului pe care îl are Jandarmeria Română, acela de a fi mereu aproape de oameni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii