Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:04 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intenţionaţi să vă schimbaţi garderoba de primăvară? CCINA Constanţa dă startul Târgului TINIMTEX, ajuns la ediţia cu numărul 66

ro

23 Feb, 2016 00:00 2186 Marime text


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa deschide, prin Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, sezonul cumpărăturilor de primăvară.
 
În perioada 24 - 28 februarie, CCINA Constanţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), organizează cea de-a 66-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. Constănţenii vor găsi aici o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calităţii produselor expuse, cât şi al preţurilor, care se anunţă atractive pentru cumpărători.
 
Aşa cum ne-am obişnuit, evenimentul se va desfăşura la Pavilionul Expoziţional şi la Centrul de Afaceri Eurolitoral din staţiunea Mamaia. Târgul reuneşte peste 200 de firme, producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din întreaga tara, majoritatea acestora fiind participanţi fideli la evenimentul de la malul mării. Numărul mare de expozanţi şi suprafaţa ocupată demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piaţa expoziţiilor de profil şi reprezintă un eveniment de mare interes pentru participanţi. În cadrul târgului, producătorii, care prezintă la fiecare ediţie colecţii noi şi diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.
 
Tendinţele în ceea ce priveşte moda pentru femei din 2016 vor aduce câteva schimbări stilului fashion pe care îl cunoaştem până acum. Se vor păstra, desigur, şi câteva dintre elementele care au făcut furori anul acesta, dar cel mai important lucru este că tendinţele din 2016 sunt foarte generoase, astfel încât mai toate doamnele şi domnişoarele vor reuşi să se regăsească în recomandări. Oricum, totul ţine de creativitate şi de modul în care fiecare reuşeşte să combine hainele ce se regăsesc în tendinţele designerilor, astfel încât să rezulte un outfit demn de admirat sau chiar invidiat.
 
Şi la această ediţie, CCINA Constanţa îşi concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, la ediţia din luna februarie a TINIMTEX, 10% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare. Din totalul participanţilor la eveniment, 73% sunt producători, iar 27% -  comercianţi. Ponderea firmelor pe judeţe este următoarea: Bucureşti - 25%, Constanţa - 18%, Braşov - 12%, Iaşi - 8%, Neamţ, Arad şi Argeş - câte 5%, Suceava - 4 %, Brăila, Timişoara, Târgu Mureş, Bistriţa - 3%, Bacău şi Sibiu - câte 3%.
 
TINIMTEX va fi structurat astfel: Pavilionul Expoziţional, parter - îmbrăcăminte adulţi, etaj - îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii, Centrul de Afaceri Eurolitoral - îmbrăcăminte din piele şi blană, genţi şi accesorii, încălţăminte. Târgul poate fi vizitat în perioada 24 - 27 februarie, între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică, 28 februarie, între 10.00 şi 16.00.

Ti-a placut articolul?

Comentarii