Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inovație, culoare și funcționalitate CCINA invită constănțenii la Târgul de Mobilă „Totul pentru casă și familie”

ro

24 Mar, 2014 00:00 2715 Marime text
Mobilier clasic, mobilier modern pentru casă, birouri și spaţii comerciale, dar și decoraţiuni interioare pot fi găsite la cea de-a treia ediție a Târgului de Mobilă - „Totul pentru casă şi familie”, organizat de CCINA Constanța.
 
Între 26 și 29 martie 2014, Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia va găzdui cea de-a treia ediție a Târgului de Mobilă „Totul pentru casă şi familie”. Târgul reprezintă o invitație pentru publicul care dorește să ofere stil modului și spațiului de viață. Deschis atât specialiștilor, cât și publicului larg, Târgul de Mobilă constituie o provocare pentru alegerea între clasic și contemporan, între emoția interioarelor tradiționale și confortul interioarelor cu design modern și funcțional. Inovația, culoarea, funcționalitatea și nu în ultimul rând raportul calitate - preț au devenit și pentru cumpărătorul din România criterii importante în viața de zi cu zi. În consecință, producătorii și distribuitorii din România se pregătesc cu mari eforturi pentru a expune la Târgul de Mobilă 2014 oferte pe gustul și posibilitățile financiare ale diverselor segmente de cumpărători.

Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, modernizarea procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei. Târgul poate fi vizitat în perioada 26 - 28 martie, între orele 10.00 și 18.00, iar pe 29 martie - între 10.00 și 16.00. CCINA va mai desfășura următoarele târguri: Salonul de dotări hoteliere şi alimentaţie publică - Litoral 2014 (ediţia a 12-a), în perioada 26 - 29 martie, Salonul Expoziţional Beauty, în perioada 4 - 6 aprilie, Târgul pentru Nunţi 2014 (ediţia a 11-a), în perioada 4 - 6 aprilie, și TINIMTEX - Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte (ediţia a 60-a), în perioada 14 - 18 mai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii