Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Petru Rareş din Peninsulă (galerie foto)

ro

23 Nov, 2012 00:25 3669 Marime text

06_strada_-_Petru_Rares_10.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale.

Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

În ediţia de astăzi, prezentăm strada Petru Rareş, care este situată în zona istorică a municipiului Constanţa. Petru Rareş se intersectează cu străzile Vasile Canarache, C.A.Rosetti, Traian şi bulevardul Tomis. Situată în Peninsulă, strada Petru Rareş arată mai rău ca un drum comunal. Nelipsitele gropi în carosabil, trotuarele care au fost măcinate de ani şi nepăsarea autorităţilor, gunoaie aruncate peste tot în lipsa coşurilor de gunoi - aşa arată o stradă plină de istorie. Autorităţile locale au promis că toate străzile din Peninsulă vor fi reabilitate şi modernizate. Aşteptăm cu interes demararea lucrărilor.

strada_-_Petru_Rares_04.jpg

Pe aici o fi trecut vreodată primarul municipiului Constanţa? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Blioju Iuri 12 Dec, 2012 18:49 Trebuie facuta si aceasta strada, problema este ca sunt multe lucruri de facut in Constanta, dar mai trebuie si populatia sa fie civilizata , ca si asta este o problema. Uneori sunt idei bune de pus in practica, dar sunt cetatenii orasului contra, toti asteptam sa ne fac cine........dar noi oare cind vom avea bunul simt sa si pastram locurile publice?