Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Comarnic din cartierul Viile Noi (galerie foto)

ro

01 Dec, 2012 00:00 6643 Marime text
04_strada_-_strada_comarnic_0.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Noroi cât cuprinde, bălţi cu apă stătură, maidanezi, asfalt găurit şi trotuare neasfaltate. Vi se pare cunoscută descrierea? Aţi mai văzut aşa ceva în municipiul Constanţa? Este doar o altă stradă din municipiul Constanţa. Strada Comarnic arată exact ca în descrierea de mai sus.

 strada_-_strada_comarnic_2.jpg

Începe din strada Fântânele, se intersectează cu străzile Zimbrului, Teiului, Hatman Luca Arbore, Mugurului, Pandurului, Sălciei, Amurgului şi Calafatului, adică în carterul Viile Noi. Şoferii sunt nevoiţi să facă slalom printre gropile pline cu apă de pe carosabil. Pietonii sunt nevoiţi şi ei să meargă cu atenţie ca să nu ajungă cu piciorul fracturat la spital. În voie se plimbă doar maidanezii, care au fost lăsaţi liberi pe străzile municipiului. Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii