Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foca a plecat de la AJOFM pentru că nu are studii

ro

20 Aug, 2010 00:41 2323 Marime text
cap_3.jpgLegile României, aflate în continuă schimbare, l-au determinat pe MarianFoca, fostul director coordonator economic al AJOFM, să se afle înimposibilitatea academică de a mai profesa în aceeaşi funcţie.

Fostul director coordonator economic alAgenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa, Marian Foca, adispărut din organigrama Agenţiei. Şi nu pentru că a fost dat afară, ci pentrucă a plecat de bunăvoie şi puţin silit de conjunctura legislativă actuală.Directorul actual, Romulus Mincă, ne-a explicat care au fost transformările deconducere la AJOFM. „Foca nu mai lucrează de acum o lună, pentru că şi-a datdemisia.

În momentul în care Curtea Constituţională a declarat neconstituţionalălegea funcţionarului public, Foca a trecut pe funcţia de consilier asistent încadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) cu detaşarela Constanţa", a declarat Romulus Mincă. Schimbările de ordin legal alefuncţiilor sunt multe la AJOFM. „Foca era director coordonator economic,funcţie care nu mai există de la începutul lunii iulie, pentru că toţi cei careaveau funcţii de conducere au trecut pe funcţii publice. Eu, de exemplu, suntinspector principal cu atribuţii de director coordonator. I s-a dat o funcţie,cea de consilier asistent, dar nu mai putea să aibă şi atribuţii de directorcoordonator economic, pentru că nu avea studiile necesare în domeniu, de aceeaa plecat", a susţinut Romulus Mincă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigel 20 Aug, 2010 08:11 lasa frate, ca are studii de apa si canal, a ajuns la RAJA.......un linge blide ca asta mai rar.....