Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:19 22 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fii un bun samaritean şi ajută un sărman!“ Apel creştinesc lansat de Arimex Comexim 2000 SRL înaintea sărbătorilor pascale

ro

25 Apr, 2016 00:00 2297 Marime text

 
Ca de fiecare dată în pragul sărbătorilor pascale, Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care asigură hrana necesară bolnavilor din spitalele constănţene, împreună cu Arhiepiscopia Tomisului, lansează un nou apel creştinesc, „Fii un bun samaritean şi ajută un sărman!“, în cadrul proiectului social-misionar „În slujba aproapelui. Arată că îţi pasă!“.
 

„Astfel, dacă aveţi hăinuţe pe care nu le mai purtaţi, încălţăminte, jucării sau alte bunuri ce vă prisosesc, donaţi-le celor sărmani, aflaţi în nevoinţă mare“, a declarat Petre Preda, deţinătorul firmei de catering care asigură hrana necesară bolnavilor din spitalele constănţene.
 
„Atunci când avem bunăvoinţă, nu contează că suntem săraci. Iar când ne lipseşte bunăvoinţa, nu ne ajută cu nimic faptul că suntem bogaţi. Celui care dă ceva din puţinul pe care îl are se poate să i se socotească mai mult decât celor care dau mult, din multele lor bogăţii. Valoarea milosteniei nu depinde de cât dăm, ci de gândul cu care dăm. Lipsa de omenie, de generozitate este mult mai păgubitoare decât sărăcia. Săraci material fiind, important este să nu sărăcim spiritual. Să ne îmbogăţim în bunătate, prin cuvântul bun, prin încurajare, printr-un sfat bun, o mângâiere, o mână de ajutor întinsă celor mai săraci decât noi, prin iubire“, a declarat, la rândul său, Virgil Drăghici, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.

 
Cei care doresc să vină în sprijinul celor mai puţini norocoşi sunt rugaţi să aducă darurile la biserica de care aparţin. Dacă nu se pot deplasa, să sune la numerele de telefon 0241.660.580, 0722.567.873, 0763.097.661, 0735.579.752 sau să trimită un mail la adresa sufletedeschise@yahoo.com în intervalul 8.00 - 18.00, iar donaţiile vor fi preluate de o echipă de voluntari. Pentru a face milostenie, nu avem nevoie de bani, ci de bunăvoinţă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii