Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expozitia Denta & Pharma, in campusul Facultatii de Medicina

ro

21 May, 2009 02:45 1853 Marime text

corneliu_amariei.jpgProf. univ. dr. Corneliu Amariei a declarat: „Vom avea la Constanţa prima revistă de medicină dentară din ţară, cotată ISI"

În perioada 28 - 30 mai va avea loc cea de-a VII-a ediţie a târgului de profil „Denta & Pharma", în cadrul căruia vor fi expuse echipamente, instrumente, accesorii şi materiale stomatologice, dar şi produse farmaceutice.
Evenimentul este organizat de Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa. Această ediţie reuneşte 25 de firme care vor expune în campusul nou al Facultăţii de Medicină, nouă dintre societăţi fiind din Germania şi una din Ungaria. În afară de aparatura de ultimă generaţie şi de produsele expuse în cadrul târgului, medicii care se vor prezenta la eveniment vor primi informaţii de specialitate privind noile tendinţe în medicină. Potrivit prof. univ. dr. Corneliu Amariei, decanul Facultăţii de Medicină Dentară, „Denta & Pharma" va avea loc în paralel cu cel de-al VII-lea Congres internaţional de sănătate oro-dentară şi management medico-dentar, cel de-al III-lea Congres internaţional al Asociaţiei Germane de Medicină Dentară Complementară şi cu Şcoala de Vară de Bioetică, Sănătate Publică şi Management al Serviciilor de Sănătate. De asemenea, el a mai precizat că, în maxim nouă luni, vom avea la Constanţa prima revistă de medicină dentară din ţară, cotată ISI. Printre realizările Facultăţii de Medicină Dentară se numără şi faptul că, pe 4 iunie, va fi inaugurată o staţie de Telemedicină în valoare de 50.000 euro. Aceasta va fi montată în sediul facultăţii şi cu ajutorul ei vor fi organizate videoconferinţe şi cursuri la care vor participa şi medici din Bulgaria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii