Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Drama familiei Bordeianu din Constanța O sarcină în care copilul „nu are cerul gurii", catalogată drept „normală" (VIDEO)

ro

11 Jan, 2016 20:48 10038 Marime text
1 din 1
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana 01 Feb, 2016 03:45 Nae, dvs cunoasteti cat costa acele ecografii si analize? In plus drumurile Bucuresti-Constanta si retur de n ori? Atunci cum puteti sa felicitati niste medici ca au luat o caruta de bani unor oameni care i-au crezut? Dvs va ganditi ca acesti parinti crunt loviti vor trebui sa isi neglijeze copilasul pe care il au acasa ca sa umble prin Capitala cu un nou nascut pe moarte? Dvs va ganditi la acel copil condamnat sa se nasca pentru a se chinui pana nu va mai putea respira? Si ca nehranit cu furtunul sau prin perfuzie va muri? Credinta in Dumnezeu de care cred ca bravati, v-a dezumanizat....
  • nae 14 Jan, 2016 15:31 Cred că părinţii care trec prin astfel de situaţii trebuie să-şi ducă crucea până la capăt.Nu trebuie să se gândească la avort,şi nici la schimbarea legii avorturilor.Iar medicilor,dacă au ascuns adevărul cu bună stiinţă,felicitări.
  • Maria 11 Jan, 2016 21:48 Cunosc un caz asemănător, sarcina monitorizata de dr Petre de la Medgidia si 4d facut de dr Ciufi. Totul perfect numai ca copilul sa născut fara cerul gurii, oalatoschizis, si doctorii si asistentele de la Medgidia urlau la mămică ca nu alăptează bebelul dar săracul nu putea ca nu făcea vidul acela necesar suptului . Si abia după 2 zile de la nastere au vazut malformatia din greșeală in timp ce copilul plângea de foame.