Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA declanseaza „Apocalipsa Baronilor”

ro

21 Feb, 2014 09:52 2035 Marime text
Un adevarat tsunami va lovi in lunile urmatoare clasa politica romaneasca. Iar principalii vizati de valul de dosare penale care vor fi instrumentate de catre procurorii anticoruptie sunt in special cei din administratia locala, in frunte cu asa-numitii „baroni”.

Insa, pe langa presedintii de Consilii Judetene, si un numar incredibil de mare de consilieri locali si judeteni, primari si sefi de directii subordonate acestora vor fi cuprinsi de tavalugul DNA. Care, dupa cum sustin sursele noastre, ar putea da drumul la nu mai putin de 4.000 de dosare penale in perioada urmatoare, munca procurorilor anticoruptie fiind mult inlesnita de catre denunturile presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu.


Laura Codruta Kovesi a impulsionat activitatea DNA

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, Nicolae Vacaroiu a „sifonat” la Directia Nationala Anticoruptie nenumarate nereguli descoperite de catre expertii Curtii de Conturi la verificarea documentelor Consiliilor Judetene, locale sau ale primariilor din intreaga tara. Afland de gestul fostului premier, mai-marii USL l-au bagat in sedinta pe „nea Nicu”, numai ca injuraturile adresate de catre „baronii” locali nu au facut decat sa-l indarjeasca si mai mult pe batranul politician. Care, dupa cum sustin sursele noastre, si-a dus misiunea legala de informare a organelor competente pana la capat, punand la dispozitia procurorilor anticoruptie toate rapoartele si anexele necesare. Practic, le-a bagat „greilor” din teritoriu  „mortul” in casa, oferind DNA o nesperata sansa de a le veni de hac celor pe care ii urmareau de atata vreme.

Sursa: enational.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii