Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decesul elevei eminente de la Colegiul Regina Maria sperie populaţia Directorul DSP Constanţa - „Nu există niciun fel de epidemie în municipiu”

ro

14 Mar, 2014 00:00 2696 Marime text
Mai mulţi părinţi sunt îngrijoraţi de faptul că în municipiul Constanţa ar exista o epidemie de gripă. Aceştia s-au alertat şi mai mult în momentul în care o elevă din clasa a VII-a de la Colegiul de Arte Regina Maria a decedat din cauza unei răceli, care a provocat complicaţii.
 
Directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Constanţa, dr. Constantin Dina, a ţinut să liniştească constănţenii, precizând că nu există niciun fel de epidemie în Constanţa. „O epidemie se declară când 1/3 din membrii unei comunităţi, în acest caz Colegiul de Arte Regina Maria, sunt afectaţi de afecţiune. Nu există epidemie în Constanţa!”, a declarat directorul Constantin Dina. Declaraţiile directorului Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Constanţa sunt confirmate şi de datele publicate pe pagina de internet a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Astfel, în perioada 3 – 9 martie, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase au fost internate 153 persoane. S-au diagnosticat 35 cazuri afecţiuni respiratorii şi au fost internate în total 24 cazuri afecţiuni respiratorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dina idiotul 14 Mar, 2014 12:19 Mai tov. director Dina, ai luat recent medalia " 10 pentru Romania ", nu-ti este rusine cand un copil de 13 ani moare cu zile in orasul in care tu esti director la D.S.P. ?..depune medalia pe mormantul ei in semn de recunostinata si cainta
  • Andrei 14 Mar, 2014 07:02 În noaptea de 12 spre 13 martie, la Spitalul Judeţean s-au prezentat 120 de cazuri de pneumonie!