Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum flirtează zodiile în vacanţă

ro

26 Jul, 2011 01:54 2363 Marime text

zodii_flirt.jpgVară, soare, vacanţă, atmosferă destinsă - iată câteva dintre ingredientele esenţiale pentru un flirt de vacanţă. Dar ce spune şi horoscopul despre asta?

BERBEC

E suficient să îi şopteşti unui Berbec cuvântul „aventură" că impetuoşilor nativi deja le creşte pulsul. Le plac riscul, adrenalina şi propunerile directe. Aşa că, dacă ai pus ochii pe un Berbec, ai mari şanse să îl/o cucereşti dacă le propui să săriţi împreună cu paraşuta sau să vă căţăraţi pe o stâncă abruptă. Deja, nativii se vor gândi cum să îţi propună şi un alt fel de acţiune - la fel de plină de pasiune. Atât doar că nu este cazul să te aştepţi la prea mult sentimentalism...

TAUR

Vacanţa ideală a Taurilor este una liniştită, departe de agitaţia şi tumultul marilor oraşe. Cel mai probabil, vor alege o staţiune nu prea cunoscută de la malul mării sau vreun sat din vârful munţilor, unde să poată admira, relaxaţi „frumuseţile" din zonă. Una dintre tehnicile lor preferate include priviri sugestive şi o invitaţie la a mânca ceva bun. Vestea foarte bună este că, alături de aceste fiinţe senzuale, plăcerea are gust divin.

GEMENI

Gemenilor le place vara pentru că lumea iese din casă şi, ca atare, au şi mai multe ocazii să cunoască oameni noi. Având în vedere însă cât de mult îşi iubesc telefonul şi calculatorul, este greu de crezut că îi vei găsi în mijlocul pustietăţii. Mai degrabă, vor fi în centrul unui grup de prieteni, la un concert sau pe o terasă. Porneşte o conversaţie cu maeştrii flirtului şi lasă-le numărul de telefon. Vei descoperi foarte repede cât de bine se pricep să te seducă, şi nu doar cu cuvintele - problema lor este însă că se plictisesc foarte repede.

RAC

Pe Raci, nici măcar în vacanţă nu o să-i găseşti prea departe de casă. Adoră confortul, locurile familiare şi mâncarea bună. Începe o conversaţie cu ei despre cât de delicioasă este mâncarea de la restaurantul X. Dacă o să te invite acolo, aşteaptă-te să fii curtat/ă cu multă atenţie. În principiu, Racilor nu prea le plac aventurile, aşa că este puţin probabil să ai parte doar de un flirt torid de vacanţă. Odată ce te-au prins în cleşti „copiii Lunii" vor prefera să te ducă acasă.

LEU

Şi în vacanţă, ca şi în restul vieţii lor de altfel, Leii au nevoie să fie în centrul atenţiei. O piscină luxoasă, unde să-şi etaleze trupul lucrat la sală şi costumul de baie de ultimul răcnet este probabil scena ideală. Aşteaptă doar admiratorii care să le propună să îi dea cu loţiune de plajă. Odată ce s-au hotărât pe care să-l aleagă, Leii îl vor lua la ei în palat - adică cea mai bună cameră pe care şi-au putut-o permite (cu oglinzi pe tavan, preferabil).

FECIOARA

Chiar şi pretenţioasele Fecioare simt uneori nevoia să-şi arate partea lor senzuală şi lipsită de inhibiţii. Iar vara este momentul propice pentru a se implica într-o aventură secretă cu vecinul de lângă casa de la ţară. În fond, fiind semn de Pământ, Fecioarelor le plac lucrurile naturale, simple. În această logică, ce poate fi mai simplu decât scenele de dragoste pasionale din spatele serei cu flori?

BALANŢA

Vacanţa ideală este, în definiţia Balanţelor, un moment de regăsire a frumuseţii interioare şi exterioare. Ce poate fi, deci, mai potrivit decât un sejur într-un loc confortabil, unde există eventual posibilitatea de a merge la un centru de înfrumuseţare. Bineînţeles, trebuie să şi arate binefacerile acestor tratamente cuiva - iar cui nu i-ar plăcea să fie în compania unei persoane atât de simpatice, eventual într-un jacuzzi?

SCORPIONUL

Scorpionilor le place aventura şi misterul, iar nopţile fierbinţi de vară sunt momentul perfect pentru a le găsi! Un flirt cu străinul de la bar care are un aer enigmatic probabil că este în top 10 al fanteziilor lor. Un flirt care se transformă într-o aventură lipsită de orice fel de inhibiţii, pentru o noapte, o săptămână sau chiar toată viaţă, probabil că intră în top 5. Nu o să vorbim însă aici despre ce este pe primul loc....

SĂGETĂTOR

Aflaţi în veşnică mişcare, Săgetătorii sunt probabil companionii ideali pentru vacanţă. Sunt veşnic bine-dispuşi, au chef să distracţie şi de aventură, aşa că să-i faci să flirteze cu tine este probabil cel mai uşor lucru din lume. Au o atitudine foarte deschisă faţă de orice propunere - chiar orice! Iar dacă e să se termine, măcar nu o să ai de-a face cu scene neplăcute.

CAPRICORN

Deşi pare surprinzător, chiar şi serioşii Capricorni iau uneori vacanţă. Măcar în aparenţă... Chiar dacă o parte din mintea lor nu renunţă la planurile de avansare profesională, nu vor ignora persoana foarte atrăgătoare pe care au cunoscut-o la team-building. Şi, cu aceeaşi perseverenţă cu care urcă scara ierarhică, vor încerca să o atragă în patul lor. Se pricep destul de bine la relaţii publice pentru a reuşi.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt întotdeauna gata pentru ceva nou şi diferit - ştiind asta, este destul de simplu să îi atragi. Este suficient să mergi la o expoziţie de artă post-modernă sau la un târg cu ultimele invenţii din electronică. Deschide o discuţie despre avantajele ultimului model de ochelari 3D - Vărsătorii vor aprecia asta foarte mult şi nu este exclus să îţi propună să vă cunoaşteţi mai bine. Chiar foarte bine...

PEŞTI

Unde găseşti nativii din Peşti vara? Evident, pe marginea piscinei sau pe plajă, cu un cocktail în mână. Sau, de ce nu, la o prietenă comună, care dă în cărţi. Dacă aceasta le spune că le apare o poveste de dragoste cu final incert în viitorul apropiat, nu se vor abţine să se întrebe dacă nu cumva este vorba de tine. În orice caz, este inutil să te opui - puterea lor de seducţie este subtilă, dar irezistibilă. Cât despre viitorul relaţiei - din păcate, este cam la fel de confuz ca ghicitul în cărţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii