Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu tolba plină de dulciuri şi fructe Arimex Comexim 2000 SRL l-a trimis pe Moş Crăciun la copiii din Spitalul Judeţean şi cel de Infecţioase (galerie foto)

ro

13 Dec, 2013 00:00 1884 Marime text
Începând cu 10 decembrie, pentru Arimex Comexim 2000 SRL, societate care oferă hrana zilnică pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi de la Spitalul de Boli Infecţioase, a început vremea colindelor şi a darurilor.
În acest sens, Moş Crăciun, pe care administratorul societăţii Petre Preda, l-a angajat special, va împărţi copiilor, zi de zi, până pe 25 decembrie, dulciuri, pufuleţi şi fructe. Şi ieri, moşul, ajutat de un spiriduş a împărţit pufuleţi şi portocale copiilor internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi cel de Municipal de Boli Infecţioase Constanţa. Micuţii au rămas plăcut surprinşi de momentul întâlnirii cu Moş Crăciun. Unii l-au tras de barbă, pentru a se convinge că nu este falsă, alţii i-au spus poezii şi i-au cântat. Şi părinţii s-au bucurat la fel de mult când Moşul a intrat în salon. Au pus mâna pe telefoane şi au imortalizat momentul întâlnirii cu Moş Crăciun. „De pe data de 10 decembrie, până pe 25, Moş Crăciun va împărţi daruri copiilor pentru a le face sărbătorile mult mai frumoase”, a declarat Petre Preda, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii