Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu lacătul pe uşă timp de trei luni Kudos Club a fost închis de Garda Financiară Constanţa

ro

07 Aug, 2013 00:00 5124 Marime text
Pe rolul instanţelor constănţene a fost înregistrat pe 5 august dosarul numărul 20879/212/2013, al cărui obiect îl constituie plângerea contravenţională H 0427581, depusă de petentul SC Kudos Club SRL, pe numele intimatului Garda Financiară Constanţa. Reprezentanţii Gărzii Financiare Constanţa au precizat că societatea Kudos Club SRL a fost amendată pentru că nu elibera bonuri fiscale. De asemenea, activitatea clubului a fost suspendată pe o perioadă de trei luni. „În luna iulie, comisarii Gărzii Financiare Constanţa au efectuat o serie de controale, în cadrul acţiunii Litoral 2013. În urma acestor controale, au fost dispuse 79 de suspendări de activitate”, a declarat  comisarul şef al Gărzii Financiare Constanţa Ciprian Mihail Fronea.

Despre Kudos Club SRL

Societatea Kudos Club SRL, având sediul social în Bucureşti, a fost înfiinţată în anul 2009 de către Ioana Cârcog, care deţine 95% din capitalul social, şi de către Maria Cârciog, care deţine 5% din capitalul social. Domeniul principal de activitate al societăţii Kudos Club SRL este fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, cu excepţia articolelor din blană. În anul 2009, cifra de afaceri a societăţii a fost de 1.010.450 de lei. Mihail Gheorghe Cârciog, care în vara anului 2011 a trecut în nefiinţă, a fost fondatorul unor ziare precum Telegraf, Evenimentul zilei sau Expres. Împreună cu Ion Cristoiu, a pus bazele fenomenului Evenimentul zilei şi, mai apoi, a făcut afaceri în Constanţa. Mihail Gheorghe Cârciog a fost asociat al primarului Radu Mazăre, al lui Nicuşor Constantinescu şi, evident, al lui Sorin Gabriel Strutinsky. Potrivit Registrului Comerţului, Mihail Gheorghe Cârciog a fost asociat în Expres SRL Bucureşti - filiala Braşov, Style Product, Editura Cuvîntul, C.M.C. International Holding, SOTI Cable Neptun, Conpress Group, Telegraf Advertising, Xenoti, Sigma Trading SA, Moara cu noroc argeşană, Pâinea argeşană, Muca&Co Prod COM, Victoria International, Conpress Advertising şi Conpress Holding.

La a doua abatere

Se pare că societatea şi-a făcut un obicei din neeliberarea bonului fiscal. Astfel, în 2011, societatea respectivă a mai contestat o amendă dispusă de Garda Financiară Constanţa. Atunci, societatea Kudos Club SRL fusese amendată cu 8.000 de lei pentru că nu elibera bonuri fiscale. De asemenea, i-a fost confiscată suma de 4.701 lei. În şedinţa publică din 15.03.2012, instanţa a respins ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petenta SC KUDOS CLUB SRL împotriva procesului-verbal seria H nr.0353915/20.08.2011, în contradictoriu cu intimata Comisariatul General al Gărzii Financiare Secţia Constanţa. În şedinţa din 26 septembrie 2012, instanţa a respins şi recursul formulat de societatea Kudos Club SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii