Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:08 08 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creştinii, îndemnaţi de Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL să facă fapte bune - „Fii bun! Fii miracolul!“ (galerie foto)

ro

18 Apr, 2020 13:18 3288 Marime text
A devenit deja o tradiţie faptul ca Asociaţia „Suflete deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL să se implice în acte de caritate şi voluntariat, fiind alături de cei sărmani, de cei bătrâni, de cei neajutoraţi, de cei bolnavi sau de cei aflaţi în dificultate sau grele încercări.
În preajma sărbătorilor de Paşte, Asociaţia „Suflete deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL îndeamnă creştinii să facă fapte bune: „Fii bun! Fii miracolul!“

Aveţi vreo hăinuţă pe care n-o mai purtaţi, încălţăminte, jucării sau alte bunuri ce vă prisosesc? Îndrăzniţi şi aduceţi-le celor sărmani, aflaţi în nevoie şi mare strâmtoare. Donaţiile pot fi duse si la orice biserică. Dacă doriţi să ajutaţi, însă nu vă puteţi deplasa, puteţi suna la numerele de telefon 0241.660.580; 072.256.7873; 0733.687.968, în intervalul 8.00-18.00, iar donaţiile dumneavoastră vor fi preluate de echipa de voluntari ai Asociaţiei „Suflete deschise“.

În Vinerea Mare, voluntarii Asociaţiei au dăruit în numele Domnului Hristos, pachete cu alimente oamenilor străzii din Constanţa, care nu au mai încăput in adăposturile sociale, mai multor familii nevoiaşe, dar şi celor ce vieţuiesc în Sanatoriul TBC Agigea. Apoi, voluntarii au adus mângâiere şi bucurie celor 106 de persoane vârstnice care vieţuiesc în Căminul de Bătrâni de la Poarta Albă şi care în prezent se află în carantină, alături de cei 32 salariaţi ai DGASPC. Apă, dulciuri, fructe, conserve, produse lactate dar şi alte alimente au fost împărţite cu drag, tuturor.

„Am hotărât să asigurăm masa de Paşte, tuturor oamenilor străzii. Astfel 80 persoane aflate în adăposturile Serviciului Public de Asistenţă Socială vor primi, în numele Domnului,  micul dejun, prânz şi cină, bucurându-se de toate preparatele tradiţionale. Să nu uitam ca ăi astăzi, Hristos vine tainic la noi și prin chipurile smerite ale oamenilor fără adăpost, ale copiilor și bătrânilor abandonați, ale săracilor și bolnavilor, ale oamenilor singuri și întristați, flămânzi și neajutorați. Omul care nu se dăruiește pe sine lui Dumnezeu, prin  rugăciune, și semenilor săi prin fapte bune, sărăcește spiritual și se dezumanizează. Egoismul produce în om împuținare și moarte a vieții spirituale, iar iubirea și dărnicia aduc vieții omului împlinire și sfințire – un adevăr concentrat dealtfel si în înțelepciunea populară românească a expresiei: Dar din dar se face Rai, adică omul milostiv primește de la Dumnezeu Cel milostiv lumină, pace și multă bucurie în suflet. Multumim echipelor, SC Delaco Distribution SRL, SC Dobrogea Grup SA, Selgros Cash &Carry  SRL, vrednuici samariteni, care ne sunt permanent alături în misiunea de înseninează viaţa semenilor noştri, a celor aflaţi în dificultate. Şi fie ca aceste triste stări sufleteşti să nu ne piardă speranţa şi fie ca aceste trăiri să fie răstimp de apropiere între oameni, între oameni şi Tatăl Ceresc. Şi să rugam pe domnul nostru Iisus Hristos şi pe Dumnezeu Tatăl Său întru veşnicie, în Lumina Sfanta a Invierii să ne binecuvântezeşi milostivi sa ne fie noua, tuturor“, au transmis reprezentanţii Asociaţiei Suflete deschise.

 
 Sursa foto: Arimex Comexm 2000 SRL.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii