Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:52 02 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii, ajutaţi de CCINA să-şi aleagă o locuinţă

ro

28 May, 2019 00:00 1029 Marime text
Cel mai mare şi mai modern centru comercial al oraşului, VIVO! Constanţa, a găzduit, în perioada 24-26 mai 2019, o nouă ediţie a Târgului Imobiliar Constanţa.
 
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a organizat şi desfăşurat evenimentul expoziţional Târgul Imobiliar Constanţa, care a reunit dezvoltatori şi vânzători de locuinţe, constructori şi investitori. Târgul Imobiliar Constanţa a reunit pentru 3 zile cei mai buni jucători de pe piaţa de Real Estate: dezvoltatori şi vânzători de locuinţe, constructori şi investitori, brokeri şi instituţii financiare. Expozanţii s-au întrecut în discounturi şi oferte promoţionale, oferind celor interesaţi consultanţă financiară gratuită şi soluţii flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit.
 
Multiplele oportunităţi de afaceri oferite de judeţul Constanţa, unul dintre cei mai importanţi poli de creştere economică din România, în domeniile infrastructură, construcţia de locuinţe, reabilitarea termică a clădirilor, clădiri pentru birouri şi destinate activităţii de turism, spaţii industriale, case de vacanţe sau oportunităţi de investiţii sunt doar câteva dintre motivele care au determinat Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa să organizeze această manifestare.
 
Conform unuia dintre dezvoltatori, tendinţa din ultimi ani urmăreşte crearea unui stil de viaţă – „adevărate oraşe în interiorul oraşului“. Un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de aproximativ 55 de metri pătraţi, costă 65.100 de euro, cu discount, dacă plata este efectuată integral la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare. În aceleaşi condiţii de plată, preţul unui apartament cu suprafaţa utilă de aproape 60 de metri pătraţi este de 70.200 de euro. O altă firmă a oferit spre vânzare apartamente pornind de la peste 44.000 de euro, plus TVA, printre facilităţile şi avantajele oferite fiind menţionate spaţiile verzi cu arbori şi flori, parcarea subterană, spaţii comerciale la parter, dar şi adăposturi de apărare civilă.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii