Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condus pe ultimul drum (video)

ro

03 Dec, 2010 02:19 2671 Marime text
Inmormantare_Taximetrist1.jpgDurere fără margini în familia bărbatului mort în accidentul rutier de marţi. Taximetristul a fost condus pe ultimul drum de rude, prieteni, dar şi zeci de colegi. Tânărul a murit pe loc, după ce un şofer beat a intrat frontal în maşina pe care o conducea la intrare în localitatea Ovidiu. O familie îndurerată, care nu înţelege de ce s-a întâmplat o asemenea tragedie. Două fetiţe, de numai câţiva anişori şi o soţie disperată au rămas singure, după ce Viorel Toma a murit în teribilul accident rutier petrecut marţi la intrare în localitatea Ovidiu.

Inmormantare_Taximetrist2.jpgBărbatul de 31 de ani a fost condus pe ultimul drum de rude, prieteni, dar şi de zeci de colegi. Rudele victimei accidentului rutier spun că vor face tot posibilul pentru ca şoferul vinovat să fie tras la răspundere.

Medicii au stabilit în urma probelor de sânge recolatate că bărbatul care a provocat accidentul de marţi avea o alcoolemie de peste 1 la mie. Pentru tragedia pe care a provocat-o, el a fost reţinut pe o perioada de 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • matinela 13 Dec, 2010 23:53 dzeu sal odihneasca in pace asa a fost soarta lui,multe condoleante familie.