Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA vă ajută să vă înnoiţi garderoba de vară Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, la cea de-a 60-a ediţie

ro

10 May, 2014 00:00 2643 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) organizează în perioada 14 -18 mai cea de-a 60-a ediţie a Târgului de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX.

TINIMTEX este cel mai mare eveniment de profil din ţară, pe care CCINA Constanţa îl organizează din anul 2000. Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, acesta atrage, la fiecare ediţie, sute de firme din România și din Europa - Grecia, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Polonia. În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar, pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă. Constănţenii sunt aşteptaţi la Pavilionul Expoziţional şi la Centrul de Afaceri Eurolitoral (Fostul Bingo Europa, vizavi de Pavilionul Expoziţional) din staţiunea Mamaia. Dacă la Pavilion,  vor găsi îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, lenjerie, articole pentru casă şi decoraţiuni, la Centrul de Afaceri Eurolitoral, ei vor putea achiziţiona articole vestimentare din piele şi blană, genţi, încălţăminte şi alte accesorii.

Târgul poate fi vizitat în perioada 14 - 17 mai, între orele 10.00 - 20.00, iar duminică, 18 mai, programul este cuprins între orele 10.00 - 16.00. „Din punct de vedere al contractărilor, TINIMTEX beneficiază de o excelentă reputaţie, concretizată într-un portofoliu generos de contracte încheiate între producători şi comercianţi. Perioadele în care este organizat TINIMTEX sunt esenţiale pentru producătorii şi comercianţii din industria uşoară, care prezintă, pe parcursul întregului an, o gamă completă de produse, acoperind fiecare anotimp şi momentele-cheie din preajma sărbătorilor de iarnă şi din primăvară“, susţin reprezentaţii CCINA Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii