Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA te ajută să-ţi mobilezi casa Ediţia de toamnă a Târgului „Mobila Expo“, la Constanţa

ro

13 Oct, 2015 00:00 2226 Marime text


Mobilă modernă şi clasică, din lemn masiv de nuc sau de cireş, camere de zi, dormitoare sau bucătării - toate pot fi admirate şi cumpărate de la ediţia de toamnă a Târgului „Mobila Expo Constanţa“.
 
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, Asociaţia Clubul Român de Mobilă şi Romexpo, organizează, în perioada 15-18 octombrie, ediţia de toamnă a Târgului de mobilă „Mobila Expo Constanţa“, eveniment  important de profil în domeniul mobilei şi activităţilor conexe, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.
 
La conferinţa de presă de ieri, prilejuită de acest eveniment, au participat Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa, Aurica Sereny, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România, dar şi Mihai Costris, directorul economic al Romexpo SA.
 
„Încercăm să aducem la Constanţa cât mai multe târguri specializate“, a subliniat Mihai Daraban.
 
„Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România încearcă să atragă cât mai multe firme la astfel de târguri. În pofida situaţiei economice, producătorilor de mobilă le merge bine. Au crescut exporturile de mobilă în Germania şi Italia cu 23,2%. Producţia de mobilă a crescut în primele şase luni cu 4,8%. De asemenea, a crescut cererea de mobilă românească din lemn masiv, atât pe piaţa internă, cât şi pe cea externă. Totodată, a crescut şi importul de buşteni din Ucraina, şi importul de cherestea. Tendinţa este să aducem cât mai multă materie primă în ţară“, a explicat Aurica Sereny, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România.

24 de firme prezente la Târgul „Mobila Expo“

Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional şi reuneşte 24 de firme, producători şi comercianţi de mobilă din întreaga ţară, unii dintre ei fiind participanţi fideli la acest eveniment. În cadrul Târgului „Mobila Expo“, producătorii vor prezenta noile tendinţe din mobilă prin introducerea materialelor diversificate cu fronturi din MDF, sticlă, profile AL şi PVC vopsite, tapiţate, cu accesorii de nouă generaţie: sisteme legabox, separatoare ambia-line. În acelaşi spaţiu, vizitatorii vor putea admira atât mobilă modernă, cât şi clasică, din lemn masiv de nuc sau de cireş, camere de zi, dormitoare sau bucătării.
 
În afară de producătorii de mobilă, la târg vor fi prezenţi şi producători de uşi şi pardoseli din lemn, balustrade, scări şi garduri. Nu în ultimul rând, producătorii vor veni cu o gamă largă de scaune şi canapele necesare pentru a acoperi nevoile publicului larg, dar mai ales ale celor care activează în domeniile turism sau alimentaţie publică.
 
La „Mobila Expo“ vor participa firme care provin din judeţele Constanţa, Buzău, Piteşti, Satu Mare, Cluj, Salaj, Mureş, Suceava şi Harghita, precum şi din municipiul Bucureşti. Programul de vizitare este: 15-17 octombrie, între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică, 18 octombrie, între orele 10.00 şi 16.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii