Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA, gazda Conferinţei Regionale „Modalităţi de dezvoltare a afacerilor pe pieţele internaţionale“

ro

17 Sep, 2014 00:00 1991 Marime text


Camera de Comerţ şi Industrie a României, în parteneriat cu Ministerul Economiei şi Eximbank, alături de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, mâine, începând cu ora 10.30, Conferinţa Regională cu tema „Modalităţi de dezvoltare a afacerilor pe pieţele internaţionale“.


La evenimentul care va avea loc în sala de conferinţe a CCINA Constanţa vor fi prezenţi Constantin Niţă, ministrul Economiei, şi Marcel Bogdan Pandelică, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei. Subiectele ce vor fi abordate vizează situaţia exporturilor şi a obiectivelor de dezvoltare a acestora, conform Strategiei Naţionale de Export 2014 - 2020, şi instrumentele de susţinere a exporturilor. De asemenea, un alt punct al discuţiilor se va centra asupra programului de promovare a exportului prin noi modele de afaceri pe pieţele internaţionale şi, totodată, vor fi prezentate produsele bancare Eximbank şi serviciile oferite de Sistemul Cameral Românesc.

La eveniment sunt invitate firmele constănţene interesate să cunoască modalităţi prin care pot fi dinamizate exporturile şi internaţionalizate afacerile.  Accesul firmelor este permis doar în baza confirmării prezenţei, la adresa de e-mail drc@ccina .ro sau la numărul de fax 0241.619.654.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii