Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA Constanţa, seminar dedicat dezvoltării învăţământului profesional în sistem dual în Dobrogea

ro

15 Jun, 2019 00:00 3378 Marime text
Pe data de 19 iunie, va fi prezent la Constanţa preşedintele Autorităţii Naţionale Pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România. În condiţiile în care, în ultimii ani, s-a agravat deficitul de forţă de muncă disponibilă pentru a fi angajată, în ţara noastră, în special în privinţa lucrătorilor calificaţi, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa consideră necesară organizarea unei întâlniri de lucru, la Constanţa, în cadrul căreia să se dezbată, împreună cu toate categoriile de factori interesaţi, problematica dezvoltării învăţământului profesional în sistem dual în regiunea istorică Dobrogea.

La această întâlnire vor fi prezenţi: preşedintele Autorităţii Naţionale Pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România, Ion Gabriel Bratu, autorităţi judeţene, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar General Constanţa, primari, directori de şcoli şi, desigur, întreprinzători şi manageri ai societăţilor, interesaţi de învăţământul dual, ca soluţie de acoperire, pe termen mediu şi lung, a necesarului de lucrători calificaţi.
 
Cu acest prilej, va fi semnat un protocol de colaborare între CCINA Constanţa  şi Autoritatea Naţională pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România. Persoanele interesate sunt invitate să participe la acest eveniment, care va fi organizat de CCINA Constanţa  şi ANFPISDR, în data de 19 iunie 2019, de la ora 10.30, în sediul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr.185 A, etaj 2, sala Eurodobrogea, prin confirmarea participării, până în data de 18.06.2019.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii