Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Mitu a fost găsit (video)

ro

12 Feb, 2011 00:00 3053 Marime text
inecat_cernavoda.jpgCadavrul lui Bogdan Mitu, tânărul din Cernavodă suspectat că şi-a înecat soţia la începutul lunii ianuarie, a fost găsit, în apele Canalului Dănăre-Marea Neagră. Trupul acestuia a fost descoperit exact în acelaşi loc în care fusese găsit şi trupul Gabrielei Mitu. Cadavrul a fost gasit in apă la mai putin de o jumatate de metru de mal, acolo unde scafandri l-au cautat aproape in fiecare zi de la disparitia acestuia. Se pare ca azi noapte nivelul apei a scazut cu aproape 40 de cm , iar corpul neinsufletit al barbatului a fost usor de observat.

Şeful Serviciului de Transporturi Navale, Valentin Armeanu, spune că Mitu nu a putut fi găsit din cauza apei murdare şi că sonarul nu a putut fi adus în acea zonă din cauza adâncimii mici. Trupul barbatului a fost zarit de un trecator care se afla in zona. Acesta a sunat imediat la la numarul de urgenta 112 si i-a anuntat pe oamenii legii . Imediat zona a fost impanzita de politisti , criminalisti si reprezentanti ai medicinei legale , dar si de colegi, prieteni si vecini de-ai lui bogdan care au fost alaturi de familia indurerata.
Oamenii legii nu au avut foarte mult de munca in ceea ce priveste identificarea cadavrului , si asta pentru ca bogdan avea actele de idetitatea asupra lui . Asupra barbatului au mai fost gasiti si 6 mii de lei. Cadavrul barbatului a fost trasportat la lorga cimitirului central pentru efectuarea necropsiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii