Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aripioare de pui arse si hamsii alterate, oferta statiunii Saturn

ro

25 Jul, 2009 02:22 1512 Marime text

O echipă de control a Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, coordonată de directorul instituţiei Bogdan Dima, a plecat, ieri, în control, în staţiunea Saturn.

Toate cele trei unităţi verificate au prezentat nereguli care puneau în pericol sănătatea turiştilor. Este vorba de spre două fast-food-uri, şi anume SC Bia Mari SRL şi Am Diner SRL, şi o linie de autoservire deschisă la societatea Aybuke SRL. În primul caz, comisarii au găsit nereguli de depozitare a produselor. Salatele şi sosurile folosite, spre exemplu, la shaworma fiind ţinute la temperatura camerei. La celălalt fast-food s-a constatat că turiştilor le erau servite hamsii alterate. Nereguli s-au găsit şi la autoservirea firmei Aybuke, unde turiştii aveau de ales între aripioarele de pui arse şi ciorba de burtă alterată, cea din urmă având un miros ce-ţi tăia orice poftă de mâncare. Cei de la Aybuke sunt clienţi mai vechi ai OPC-ului. În urmă cu o săptămână, unui fast-food deschis de aceeaşi societate, în Venus, i-a fost suspendată activitatea din cauza neregulilor depistate în momentul controlului.

Şi în urma acestor verificări, fiecare unitate a fost sancţionată cu o amendă de 20.000 lei şi au fost emise decizii de închidere temporare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii