Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arimex Comexim 2000 SRL Alocația de hrană pentru pacienții internați în Spitalul Județean Constanța a fost majorată cu 2 lei

ro

19 May, 2022 00:00 2631 Marime text
  • În data de 27 aprilie 2022, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a avut loc o ședință
 
Vești bune pentru pacienții din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Alocația pentru hrană a fost suplimentată cu 2 luni.
 
În data de 27 aprilie 2022, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a avut loc o ședință între unitatea medicală, reprezentată de managerul ec. Ionescu Ionuț Cornel și directorul Îngrijiri Medicale, as. Mihăilescu Petruș, și de societatea Arimex Comexim 2000 SRL, reprezentată de director Petre Preda.
 
La ședință s-a ținut cont de acordul de prestări servicii, cât și de adresele făcute de către Arimex Comexim 2000 SRL la conducerea unității medicale, cât și de conversațiile purtate între managerul spitalului și președintele CJ Constanța, Mihai Lupu. Totodată, s-au luat în calcul și majorările prețurilor la alimente, cât și de HG 851/2021.
 
La ședință, conform minutei ședinței, regăsită în secțiunea „Documente”, managerul Ionescu Ionuț Cornel a afirmat că a purtat discuții cu Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, în urma cărora s-a stabilit să se majoreze alocația de hrană pentru fiecare categorie de pacienți internați, începând cu data de 1 mai 2022, până la data la care Guvernul va proceda la modificări legislative în ceea ce privește nivelul alocațiilor de hrană pentru pacienții internați. Sumele vor fi alocate de la bugetul CJ Constanța, fiind nevoie să se diminueze fonduri alocate către alte instituții pentru a acoperi diferența de bani.
 
Petre Preda, reprezentantul firmei de catering, a precizat că ajustarea trebuie făcută cel puțin cu rata inflației, precizând că realitatea pieței nu este refletată în mod real de datele statistice, multe din prețurile alimentelor fiind dublate.
 
Managerul unității medicale a propus majorarea cu 2 lei a fiecărei alocații, începând cu luna mai, iar situația a fost acceptată de către Arimex Comexim 2000 SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Meniu de Paște oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța. Copiii au avut parte de surprize (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii