Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Tomisului „Daruri mici din suflet mare” pentru 550 de copii din Constanța

ro

23 May, 2022 15:13 2162 Marime text
Cadouri foto pixabay
  • Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie, va fi organizată și în acest an pentru 550 de copii. Evenimentul „Daruri mici din suflet mare” se va desfășura la restaurantul „Dorna” din Mamaia, fiind organizat de către Arhiepiscopia Tomisului, cu sprijinul parohiilor din Constanța, radio „Dobrogea” și al restaurantului „Dorna” Mamaia.

Cei 250 de copii din centrele de plasament și alți 300 de copii proveniți din sate defavorizate vor avea parte de cadouri (jucării, dulciuri, rechizite și cărți), jocuri, spectacole, gustări, sucuri, tort festiv și multă distracție. Darurile vor fi oferite copiilor din cadrul DGASPC Constanța și celor din mediul rural de către IPS Teodosie, miercuri 1 iunie, ora 12.00, la sediul distracției, restaurantul „Dorna” din Mamaia.

Cei care vor să sprijine campania pot pregăti cadouri (cărți, dulciuri pentru copii și jucării), ambalate, cu specificația vârstei și a genului,
pe care să le aducă la Departamentul Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului sau la restaurantul „Dorna” din Mamaia.

Parteneri: TransEvren, ASCOR Constanța, Club Amicii, Arena Modern Năvodari, Autoservirea Siret, Travel FREE, Frăția ortodoxă, Ansamblul folcloric „Plai
de Dor”, Ansamblul folcloric „Luminițe dobrogene”, Ansamblul folcloric „Flori dobrogene”, Ansamblul folcloric „Armânamea” și Ansamblul folcloric „Izvorașul Dobrogean”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii