Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actiune umanitara pentru copiii nevoiasi

ro

10 Dec, 2008 02:18 1774 Marime text
cara_mia.jpgŞi în acest an, filiala Mangalia a unei binecunoscute firme de produse cosmetice se implică în derularea unor acţiuni cu caracter umanitar. Directoarea filialei, Veronica Cara, ne-a declarat că este pentru a cincea oară consecutiv când ia iniţiativa ajutorării copiilor ce provin din familii nevoiaşe. „Anul acesta ne-am propus să strângem haine, jucării şi dulciuri pentru micuţii din Mangalia şi zonele limitrofe, care nu au posibilităţi materiale, astfel încât să-şi permită daruri de Crăciun. În acest sens, contez pe sprijinul agenţilor economici, cât şi pe cel al cetăţenilor generoşi, cu suflet deschis, care doresc să aducă un strop de bucurie în ochii copiilor defavorizaţi. Sper ca şi anul acesta, acţiunea să se bucure de succes, astfel să putem oferi cât mai multe pachete", a declarat Veronica Cara.
Persoanele fizice sau juridice care doresc să-şi aducă sprijinul în derularea acestei acţiuni pot aduce hainele, jucăriile şi dulciurile la sediul firmei, din strada Matei Basarab, bloc PZ3, în imediata apropiere a stadionului.
Donaţiile vor fi selectate pe categorii de vârste, distribuitorii firmei urmând să le împacheteze şi să le ofere copiilor de la IAS Fruviileg Mangalia şi nu numai. Acţiunea se va încheia cu două zile înainte de Crăciun, astfel că oamenii cu inima deschisă îşi pot oferi încă de pe acum sprijinul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii