Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

200 de pachete, împărţite persoanelor aflate în dificultate Apel umanitar lansat de Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL

ro

15 Aug, 2019 00:00 3093 Marime text
Cu prilejul sărbătorii închinate Sfintei Fecioare Maria, în cadrul proiectului social-misionar „În Slujba Aproapelui“, Asociaţia „Suflete deschise“, împreună cu Arimex Comexim 2000 SRL şi Delaco Distribution SRL au împărţit 200 de pachete cu alimente persoanelor cu dizabilităţi, fără adăpost sau aflate în dificultate. „Fii un bun samaritean şi ajută un sărman!” este un nou apel lansat de Asociaţia „Suflete deschise”.
 
„Dacă aveţi hăinuţe pe care nu le mai purtaţi, încălţăminte, jucării sau alte bunuri ce vă prisosesc, donaţi-le celor sărmani, aflaţi în nevoinţă mare! Cei care doresc să vină în sprijinul acestora sunt rugaţi să aducă darurile la biserica de care aparţin. Dacă nu se pot deplasa, să sune la numerele de telefon 0241/660580; 0722567873; 0763097661; 0735579752 sau pot trimite un mail pe adresa sufletedeschise@yahoo.com în intervalul 08.00 - 18.00, iar donaţiile dumneavoastră vor fi preluate de o echipă de voluntari.
 
Pentru a face milostenie, nu avem nevoie de bani, ci de bunăvoinţă. Atunci când avem bunăvoinţă, nu contează că suntem săraci. Iar când ne lipseşte bunăvoinţa, nu ne ajută cu nimic faptul că suntem bogaţi. Bogaţii nemilostivi vor primi o pedeapsă mai mare decât săracii nemilostivi, pentru că au bani mulţi şi cu toate acestea, nu îşi înmoaie inima. Celui care dă ceva din puţinul pe care îl are, se poate să i se socotească mai mult decât celor care dau mult, din multele lor bogăţii. Valoarea milosteniei nu depinde de cât dăm, ci de gândul cu care dăm. Lipsa de omenie, de generozitate este mult mai păgubitoare decât sărăcia. Săraci material fiind, important este să nu sărăcim spiritual. Să ne îmbogăţim în bunătate, prin cuvântul bun, prin încurajare, printr-un sfat bun, o mângâiere, o mână de ajutor întinsă celor mai săraci decât noi, prin iubire. Aşadar, se cuvine ca fiecare dintre noi să urmăm atât de frumoasele învăţături pe care le dădea Sfântul Ioan celor ce veneau la el în pustiul Iordanului: Cel ce are două haine să dea celui ce nu are şi cel ce are bucate să facă asemenea”, a transmis Daniela Ghioc, preşedintele Asociaţiei „Suflete deschise“.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii