Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Fiice de P.S.D.-isti vs. fiice de P.D.L.-isti

ro

18 Sep, 2010 17:19 784 Marime text

Pazite ca ochii din cap, fetele personajelor de pe la noi sunt adevarate comori pentru tatii celebri din Romania, indiferent de tabara politica. Impartiti intre probleme pentru culorile partidului, politicienii se raporteaza diferit la implicarea in educatia copilelor.
Pentru fiica sa, Nicusor Constantinescu plateste un bodyguard

Nicusor Constantinescu, un personaj cu greutate in P.S.D., se poate lauda ca isi face timp si pentru viata de familie si, implicit, pentru fiica sa. Smaranda a venit pe lume in urma cu 17 ani si, de atunci, bossul Consiliului Judetean este in alerta maxima. Mai ales in ultima perioada, de cand fata a prins si drag de baieti, iar problemele sefului de la Constanta s-au inmultit. Ca sa impace si capra si varza, in ceea ce priveste problemele amoroase ale adolescentei, Nicusor a gasit o solutie de compromis. Bodyguardul platit de el o are in paza pe adolescenta in permanenta. E lesne de inteles ca viata tinerei nu este un secret pentru tatal „S.R.I.-st". Informat nonstop despre ce face fiica sa, Nicusor Constantinescu se poate lauda ca a scapat de multe din problemele tatilor de fete. Si, cum ideea de supraveghere nu este pe placul politicienilor, care s-au plans in nenumarate randuri ca sunt filati de catre diverse servicii, seful consiliului pare sa nu fie impresionat de vorba din popor... „ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Ca sa mai dreaga busuiocul, P.S.D.-istul constantean prefera sa-si „mituiasca" fata cu excursii costisitoare prin Europa, doar-doar odrasla va uita de militaria impusa de catre propriul parinte.
Sorin Strutinsky, un tata aspru?

De o adolescenta mai linistita nu se poate lauda nici fata lui Sorin Strutinsky, un apropiat al P.S.D.-ului si, implicit, al lui Nicusor si al clanului Mazare. Chiar daca acesta nu a apelat la un bodyguard pentru a-si pazi comoara, de educatia fiicei se ocupa personal, dar intr-un mod, potrivit speculatiilor, extrem de militaresc. Pentru a nu-i defaima imaginea „imaculata", Sorin prefera sa o tina pe Delia din scurt. O insoteste, de cele mai multe ori, prin diverse locuri si are grija ca proaspetei majore sa nu-i scape nicio ocheada catre vreun june chipes. Ca si in cazul prietenului Nicusor, gandul ca va veni o vreme cand va fi socru mic... nu-i da pace. Poate si din cauza ca, alaturi de „gasca rosie de la Constanta", cei doi tati sunt obisnuiti sa joace la un nivel... „mare"... si nicidecum la unul... „mic".

Daca in tabara pesedista locala se fac eforturi disperate pentru ca odraslele „sa nu sara gardul", la Bucuresti mai-marii sunt mult mai ocupati pentru a face fata razboaielor politice, iar timpul pentru familie pare tot mai limitat.
Odrasla lui Geoana... pozeaza indecent

Mircea Geoana, de exemplu, pare sa nu gaseasca un echilibru al comunicarii cu propria fiica. P.S.D.-istul infrant pe mai toate fronturile politice, pare sa fii pierdut si batalia din propria casa. La doar 14 ani, Ana Geoana are pasiuni din cele mai mature. Coafatul, pensatul si fardatul par a fi cele mai de succes indeletniciri ale adolescentei. Asta daca nu luam in calcul pasiunea acesteia pentru pozele postate pe Internet, in vestimentatii si in pozitii din cele mai indecente. In tinute extrem de sexy a aparut minora, parca intr-o lupta directa cu o concurenta din aceeasi structura sociala, dar de pe alta baricada politica, Elena Basescu.
Elena Basescu, copia mai mica a Elenei Udrea

Nici in P.D.L. apele nu par tocmai linistite cand vine vorba de fetele mai-marilor portocalii. Fiica cea mica a presedintelui a reusit sa impresioneze, de-a lungul timpului, prin prestatiile sale amoroase, fotografice si mondene. Mezina familiei, rasfatata in vazul tuturor de catre presedinte, a reusit sa atraga atentia intr-un mod la fel de negativ... ca tatal sau. Cum o vorba din popor spune ca „aschia nu sare departe de trunchi", nici fiica presedintelui nu iese din tipar. Iesirile in decor cu declaratii din cele mai hilare si stupide... au o acoperire, intrucat chiar tatal sau poate fi un model pe acest drum. Cunoscuta mai mult pentru statutul de fiica presedintelui, cu un relativ succes pe podium si in viata amoroasa, in politica drumul junei pare compromis. Dorinta tatalui de a-i insufla din farmecul celeilalte Elene din viata sa, pare o reteta gresita. Ca si Elena Udrea, junioara familiei Basescu se remarca... doar prin stil.
Alexandra Videanu, rasfatata cu genti scumpe



Farmecul Elenei Udrea pare sa fii pus stapanire totala pe tinerele fiice ale colegilor din P.D.L. Nici fiica fostului ministru al Economiei, Alexandra Videanu, nu pare sa ramana insensibila la colectiile de top. Gentile scumpe, de mii de euro, sunt o pasiune costisitoare pentru membrul marcant din P.D.L., mai ales ca si el are de suferit de pe urma reducerilor bugetare. Si, cum criza este in toi, Adrian are grija de fiica sa, s-o rasfete intocmai ca pe o printesa. Intr-unul din autoturismele de teren ale familiei Videanu se plimba fiica de 17 ani, iar soferul pe care il are la dispozitie, trebuie sa o astepte, indiferent daca adolescenta se afla la o intalnire amoroasa sau la o cafea. Rasfatate sau condamnate, fiicele politicienilor se pot lauda ca au parte de o viata intensa chiar de la varste fragede. Daca multe dintre ele si-au descoperit pasiunea de a deveni modele... oare, tatii lor pot fi considerati modelele lor in viata?

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii