Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Invitat la evenimentele de pe litoral, Zara nu-si plateste consumatia pe motiv ca are protocol

ro

29 Jul, 2010 14:09 590 Marime text

Cel mai cunoscut VJ de la MTV Romania pare sa se fi indragostit de litoralul romanesc, intrucat nu lipseste din statiunea Mamaia in niciun week-end. Invitat la un eveniment organizat de un club de la malul Marii, Mircea Zara n-a refuzat oportunitatea de a se distra si, de ce nu, de a se bronza putin. Organizatorii evenimentului s-au ocupat si de cazarea lui Zara la un hotel renumit din centrul orasului, departe de agitatia si de zgomotul din Mamaia, unde VJ-ul a beneficiat, la fel ca orice client, de toate ofertele.
E foarte atent cu propriile finante

Ca un adevarat artist, obisnuit cu protocoale care sa acopere consumatia integral, Mircea Zara nu s-a dat la o parte cand a venit vorba sa serveasca mese la restaurantul hotelului unde a fost cazat. Numai ca, de aceasta data, organizatorii evenimentului la care a fost invitat Zara s-au oferit sa achite doar cazarea VJ-ului, consumatia fiind nevoit s-o plateasca din propriul buzunar. Nestiind ca va trebui sa scoata bani din buzunar, la aflarea vestii ca are de achitat o anumita suma, Zara a devenit recalcitrant, refuzand sa achite. Ba chiar, s-a enervat atat de tare incat a plecat fara sa achite, lasand problema pe umerii organizatorilor. In cele din urma, am reusit sa aflam ca nota de plata s-a achitat, insa nu stim daca Zara a fost cel care a scos banii din buzunar.
Ii dau tarcoale femeile

Revenind la evenimentul la care a fost invitat, Mircea a vrut sa fie in ton cu prietenii sai, asa ca, pentru seara cu pricina, a optat pentru culoarea turcoaz. Cunoscut ca fiind unul dintre putinele personaje din showbiz-ul romanesc, care si-a recunoscut deschis inclinatiile sexuale, surprins de nenumarate ori inconjurat de barbati, de aceasta data, lui Zara i-au dat tarcoale femeile. Una dintre tinerele domnisoare care au indraznit sa il abordeze in club, nu a fost chiar multumita de atitudinea de care a dat dovada VJ-ul, in timpul discutiei acesta intorcandu-si privirea in alta parte. Nepoliticos din partea sa, am putea spune, avand in vedere ca tanara nu il scosese din raza vizuala toata seara.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii