Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARSVOM Salvatorii maritimi aduc speranță și asistență medicală într-o operațiune de salvare (FOTO)

ro

14 Oct, 2023 21:50 1052 Marime text
Marinarii salvatori din nou la datorie!

În cursul acestei seri, 14.10.2023, la ora 20:30, Centrul Maritim de Coordonare și Căpitănia Constanța au solicitat intervenția de urgență a unei nave SAR din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare. 

Echipajul navei SAR Ares a fost solicitat să intervină la nava Zara, aflată sub pavilion Slovacia, pentru a prelua de la bord unul din membrii echipajului, mai exact comandantul navei, care prezenta suspiciunea de infarct, informează reprezentanții ARSVOM. 

Bolnavul a fost preluat la bordul navei SAR Ares la ora 20:42 și predat serviciilor medicale la ora 20:50, in stare stabilă, conștient, pe picioare.

Menționăm că la cheu erau în așteptare o ambulanță și un echipaj SMURD, pentru a-i acorda marinarului ajutor medical de urgență, au mai punctat reprezentanții ARVOM.

La ora 21:15, ambele echipaje medicale au plecat cu bolnavul spre spital.

Mulțumim colegilor din dispecerat și colegilor de pe nava SAR ARES, dl.Nistor Mircea- comandant, Mihail Sorin- ofițerpunte și Preda Gabriel- mecanic bord, pentru promptitudine și profesionalism! -a mai punctat sursa citată. 


foto: ARSVOM 


Citește și:

UPDATE: Explozie în Marea Neagră, în zona portului Sulina! (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii