Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoționant! Prințul William a plâns în timp ce se uita la un concurs de echitaţie câștigat de verişoara lui Zara Tindall

ro

10 Sep, 2023 12:58 812 Marime text
Prințul William. Sursă: Facebook/The  Royal Family
  • William a declarat în podcastul „The Good, The Bad, And The Rugby“ - care este găzduit de soţul Zarei, Mike - că a urmărit momentul pe telefon în timp ce se afla în drumeţie în Exmoor.

Prinţul William al Marii Britanii a dezvăluit că singura dată când a plâns în timp ce se uita la o competiţie sportivă a fost atunci când verişoara lui Zara Tindall a câştigat un concurs de echitaţie, relatează Agerpres.

William a declarat în podcastul „The Good, The Bad, And The Rugby“ - care este găzduit de soţul Zarei, Mike - că a urmărit momentul pe telefon în timp ce se afla în drumeţie în Exmoor.

„Singura dată când am plâns în timp ce mă uitam la sport a fost când a câştigat Zara, cred că a fost campionatul european", a spus el.

„Mă aflam în drumeţie în Exmoor atunci. Eram toţi strânşi în jurul telefonului, priveam. Ea era acolo, plângea, drapelul se ridica. Am fost rupt în bucăţi", a mai spus prinţul de Wales.


Zara Tindall a câştigat două medalii de aur atât la individual, cât şi pe echipe cu calul ei Toytown la Campionatul European Eventing de la Blenheim în 2005.

Ea a câştigat, de asemenea, medalii de aur şi argint la Jocurile Mondiale Ecvestre din 2006 şi o medalie de argint pe echipe la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Citește și:

1 iulie 1961 - S-a născut Diana, Prințesă de Wales
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii