Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Florin Caraiorgu renunta la burlacie?

ro

12 Oct, 2010 08:34 4974 Marime text

Prin oras se tot zvoneste ca Adi Caraiorgu, cat si verii sai Octavian si Florin se declara burlaci convinsi. Cu toate acestea, tinerii nu ezita sa se afiseze cu diverse domnisoare mai mult sau mai putin mondene. Desi au grija sa nu fie vazuti prea des in compania acelorasi femei, de ceva vreme Florin Caraiorgu pare ca si-a facut o relatie serioasa. La aproape toate iesirile in cluburi sau prin cafenele, il surprindem cu aceeasi tanara. Chiar daca carcotasii sustin ca familia Caraiorgu se pregateste de nunta, Florin fiind cel vizat, junele le declara prietenilor ca nici nu se gandeste sa renunte la viata de celibatar si, mai ales, la distractiile nocturne. Ba, mai mult, este de parere ca este mult prea tanar pentru a intemeia o familie, cu toate ca a implinit de curand 30 de ani.

Vrea sotie de familie buna

In momentul in care va face pasul catre casatorie, Florin declara ca ar vrea sa aiba alaturi o tanara de familie buna, fie ea si romanca (n.r. - desi neamurile si-ar dori una de etnie aromana). De-a lungul timpului, acesta a fost cuplat cu diverse tinere din Constanta, printre care se afla si Alexandra Ceara, insa cu care nu a depasit pragul de aventura pasagera sau de idila de-o vara. Ramane, insa, de vazut daca este adevarat ceea ce se zvoneste prin urbe si daca, in curand, intreaga familie Caraiorgu se va pregati de nunta.

A terminat facultatea in Statele Unite

Florin, impreuna cu Adi si cu Octavian au locuit o bucata buna de timp in Statele Unite ale Americii, unde au urmat liceul si universitatea. Pentru a putea duce mai departe afacerile familiei, Florin a absolvit cursurile Universitatii „Southern" din Connecticut, tocmai pentru a putea fi un bun manager. Apropiatii fratilor Caraiorgu declara ca, pe toata perioada sederii lor in Statele Unite, pe perioada studiilor, atat Florin si Adi, cat si Octavian au lucrat la McDonald's, in statii de benzinarie si chiar la diverse fast-fooduri. Tinerii nu se rusineaza cu aceste job-uri, ba, mai mult, sustin ca astfel au invatat sa chibzuiasca banul si sa invete sa se descurce.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii