Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Fiica lui Zelca si-a serbat ziua de nastere alaturi de iubit

ro

10 Aug, 2010 14:01 4643 Marime text

Familia Zelca nu face rabat de la statutul financiar privilegiat nici cand vine vorba de criza. De acest lucru ne-am convins de curand, cand sarbatoarea a fost la ea acasa in cadrul familiei. Petrecerea fiicei, Raluca, a corespuns cu cea a iubitului care, de dragul momentului, si-a sarbatorit propria aniversare in avans cu cateva zile. Dubla petrecere va fi cu greu uitata de participanti, mare parte prieteni apropiati ai cuplului. Peste 80% dintre amici au venit din Bucuresti, deoarece atat Raluca, cat si iubitul sau locuiesc in Capitala.
Zambetele si voia buna au fost ascunse dupa masti

Petrecerea a fost gandita pana in ultimul detaliu si a avut drept tematica o seara de carnaval. Zis si facut! Oaspetii au venit pregatiti pentru un astfel de moment, fiecare cu o vestimentatie cat mai aleasa si, fireste, foarte trasnita. Nici mastile nu au fost uitate: de la printi si printese pana la personaje negative din lumea cinematografica, fiecare invitat a incercat sa surprinda cat mai mult din trasaturile personajului pe care il interpreta.
Piscina a delectat petrecaretii

Imaginea a fost pastrata cu strasnicie pana la un moment dat, cand petrecerea s-a incins si invitatii au cam uitat de deghizare, piscina din curtea localului devenind loc de pelerinaj. Imbracati de gala sau cu o costumatie de plaja, fiecare invitat a intrat in piscina, delectandu-se cu bauturi care de care mai delicioase si mai ispititoare. Si cum petrecerea n-a avut cusur, momentul-cheie a fost surpriza pregatita de parintii sarbatoritilor. Un tort in ton cu tema petrecerii a rasfatat gusturile fine ale invitatilor, spre surprinderea cuplului sarbatorit, care habar nu avea de momentul dulce pregatit de cei dragi. De ceva timp, cei doi amorezi sunt de nedespartit, spun prietenii apropiati, iar petrecerea a fost inca un moment in care cei doi au aratat ca sunt o pereche de invidiat.
Adrian si Raluca se iubesc ca-n prima zi

Adrian Corbu, iubitul Ralucai, este membru P.D.-L. si consilier al lui Radu Berceanu, ministrul Transporturilor. Junele Adrian i-a cerut mana tinerei la inceputul acestui an , dupa ce a organizat un moment romantic fara sa tina cont de lumea prezenta in local. Daca cererea in casatorie a fost sau nu una autentica, nu stim cu exactitate, insa persoanele prezente in locatia respectiva au fost martore la intreaga scena. Putin dupa miezul noptii, tanarul i-a daruit Ralucai un inel, in prezenta parintilor acesteia si a mai multor prieteni din anturajul familiei Zelca. Din cate se pare, gestul lui Adrian de a-i darui un inel de logodna iubitei sale, Raluca, nu inseamna ca urmeaza o casatorie in viitorul apropiat, ci reprezinta o modalitate prin care cei doi amorezi au ales sa-si anunte, oficial, relatia.
Urmeaza o nunta?

Faptul ca deocamdata nu urmeaza o casatorie, se datoreaza prioritatilor Ralucai, ea urmarind sa-si finalizeze studiile si chiar sa-si puna pe picioare propria afacere. Cu sau fara casatorie, cei doi par un cuplu sudat, si nu ar fi exclus ca in curand sa primim si o astfel de veste. Cum parintii se pricep sa organizeze momente de neuitat, ar fi, cu siguranta, o petrecere cum greu am mai gasi pe litoral.

    S-a scumpit la tarate!


    Zelca a pierdut, anul acesta, afacerea cu politistii

    Criza imobiliara i-a obligat pe dezvoltatorii care au ramas cu blocurile nevandute sa caute solutii pentru a-si recupera cheltuielile. Costica Zelca, proprietarul unui complex din Mamaia, situat chiar la iesirea dinspre Navodari a inceput prin a-si inchiria locuintele, pe timpul verii, dansatoarelor de samba si politistilor detasati la malul marii. Zelca a incasat de la bugetul local nu mai putin de 100.000 de euro pentru gazduirea celor 120 de politisti care au suplimentat efectivele de paza si de ordine pe litoral in timpul sezonului estival trecut. Oamenii legii si dansatoarele trupei de samba Vai-Vai s-au bucurat de confortul ansamblului rezidential din nordul statiunii Mamaia, in apartamente de 125 de metri patrati, mobilate la cheie.

    In acest an, banii pentru chirii n-au mai fost platiti prin intermediul Municipalitatii, Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din M.A.I. ocupandu-se de rezervarea locurilor de cazare pentru politistii detasati. Pentru ca oferta lui Zelca era mult peste pretul, si asa destul de piperat, al pietei, s-au preferat locatii private din Navodari si din Costinesti, ne-a soptit unul dintre liderii sindicatului politistilor. „Zelca cerea cam 150 de euro de musteriu, mult prea mult pentru bugetul de austeritate de anul acesta, in conditiile in care erau cazati cate trei in camera”, ne-a declarat un comisar de Politie, care a incercat sa intermedieze o discutie cu omul de afaceri.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii