Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Bogatii Constantei nu isi mai rasfata odraslele

ro

30 Sep, 2010 12:47 14456 Marime text

Au avut majorate de mii de euro, dar nu au niciun ban de buzunar

Vremurile de criza se resimt cel mai bine in randul tinerilor de bani gata din Constanta. Obisnuiti cu haine scumpe, excursii cu destinatii exotice sau accesorii de lux, mondenii urbei concurau pana acum ceva vreme cu cei din Capitala. Insa, toate acestea s-au intamplat pana la inceputul verii caci, mai nou, prin oras sunt lansate zvonuri cum ca pustii de bani gata nu mai sunt tinuti in puf de catre parinti. Le-au fost taiate fondurile, cardurile de cumparaturi si chiar au fost nevoiti sa-si faca vacantele in tara, nu in afara granitelor, asa cum erau obisnuiti.

Nici masina si nici bani pentru Antonela Parteca

Cu toate ca a avut un majorat asa cum l-a visat, cu multi invitati, mancare pe alese si costumatii de sute de euro, Antonela Parteca nu s-a bucurat de o masina de lux drept cadou la miezul noptii, pe motiv ca familia junei detine destul de multe masini in garaj, iar una in plus ar fi fost prea mult. Din acest punct de vedere, il intelegem perfect pe tatal junei, Antonel Parteca (n.r. - prosper om de afaceri constantean, care detine un hotel in statiunea Mamaia, un restaurant cu regim de autoservire si mai multe terenuri), insa ceea nu intelegem, este cum de nu ii ofera tinerei tot suportul financiar. Gurile rele ale urbei spun ca Antonela nu dispune de prea multi bani de buzunar si ca atunci cand vrea sa mearga la cumparaturi, nu mai are „mana libera", ca in anii precedenti.

Cosminei Tanase nu-i ajung banii de benzina

Si-a planuit petrecerea majoratului cu sase luni inainte, si-a comandat doua rochii cu care sa eclipseze restul invitatelor, a batut din picior sa primeasca un BMW X6 drept cadou, iar acum nu primeste bani nici pentru a-si alimenta SUV-ul. Sau cel putin aceasta este parerea tinerilor din Constanta, care sustin ca ea nu mai este vazuta dand ture interminabile pe celebrul bulevard Tomis, ci prefera sa se plimbe cu masinile prietenelor. Ba, mai mult, aceleasi guri rele sustin ca toata vara juna a facut plaja la piscina hotelului detinut de catre Babinciuc pentru a nu mai plati pentru un sezlong. Desi ii place sa fie mereu in centrul atentiei, fiind mereu in concurenta cu verisoara sa, Anastasia Tanase, de ceva vreme Cosmina nu mai tine pasul cu aceasta. Pentru ca la Garda Financiara, unde tatal Anastasiei este comisar, nu se resimte criza, aceasta isi poate permite in continuare rochii de sute de euro si genti de firma, insa acelasi lucru nu il putem spune si despre Cosmina.

Francy a uitat ce inseamna luxul

Daca, pana acum ceva vreme, era „sufletul petrecerilor", fiind prezent in fiecare sfarsit de saptamana in cele mai in voga cluburi din oras, Francy Iordache a cam uitat ce inseamna acest „lux". Toata vara a fost vazut in clubul Mania din statiunea Mamaia, unde cunostintele sustineau ca nu obisnuia sa cheltuiasca prea multi bani. Singura distractie mai extravaganta a fost cea de la ziua aniversara, cand toata „spuma" urbei a fost invitata pentru a-l serba pe Francy. Drept cadou, Renato i-a adus pe Adrian Minune si pe Puya pentru a-si incanta invitatii.

Bosinceanu tine la „buzunar"

Desi tatal sau se numara printre cei mai bogati oameni din Romania, lucru demonstrat de revista Forbes - 500 miliardari, Bogdan Bosinceanu se numara printre cei mai „strangatori" tineri din oras. Fiul lui Gheorghe Bosinceanu are grija sa nu consume excesiv, nu este adeptul hainelor extrem de scumpe, iar atunci cand merge in vacante in afara granitelor, are grija sa-ti rezerve din timp biletele, pentru a beneficia de reduceri.

Dani Carstocea, supranumit si „tata banilor"

Singurul monden al urbei care nu resimte criza financiara este Dani Carstocea, fiul multimilionarului Florin Carstocea. Supranumit si „tata banilor", Dani conduce un Porsche Panamera, dar si un BMW X5, pe care l-a primit in ziua in care a implinit 18 ani. Petrecerea aniversara a lui Dani s-a numarat printre cele mai costisitoare din oras, tinand cont ca, pe langa locatia de cinci stele unde s-a organizat evenimentul, atmosfera a fost intretinuta de formatia Simplu, de Puya, Elena Gheorghe si de catre o trupa de dans al unui vestit show de televiziune. Fata de celelalte petreceri aniversare, Dani a avut parte de o statuie din gheata sculptata cu cifra 18 si de o ploaie de artificii la miezul noptii.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Altul 05 Jan, 2015 22:37 Carstocea un om de afaceri prosper dar cam plin de el
  • ANONIM 02 Dec, 2010 03:56 Florin Cârstocea : UN AFACERIST CE A RUPT SNP PETROM S.A. FIRMA DE STAT PRIVATIZATA SI MEMBRA A OMV ROMANIA CE FACE DOMNUL Florin Cârstocea ! ? AFACERII : – ARE SERVICILE ANEXE LA PLATFORMELE MARITIME ALE PETROM-OMV SECTILE DE PRODUCTIE DIN MAREA NEAGRA PERSONALUL PRELUAT DE LA SNP PETROM GPM- GRUP PETROL MARIN – FIRMA ANEXA A LUI Florin Cârstocea CE ARE CA ACTIVITATE SERVICII DE CATERING IN MAREA NEAGRA. Florin Cârstocea AFACERISTUL CONSTANTEAN ARE SI EL UN MIC DOSAR SAU DOSARE SUNT TINUTE LA DULAP E ! IN TURISM CE ARE? CAMPING GPM LA ESIRE DIN MAMAIA SAT SPRE NAVODARI PLUS VILE SI VILUTE IN PRAHOVA SI HOTEL CENTRAL RESTAURANT BISTROV SI? SI? BINE INTELES MAI NOU RESTAURANT NORD! INTREBATI CUM A PUS MANA PE TERENUL DE LA CAMPING CE IMPLICARE ARE LA ROMEXTERA BANK. CE IMPLICATI ARE LA SNP PETROM SI OMV. ESTE UN “MIC” OM DE AFACERI IL STIU ESTE UN “MITOCAN” “MANDRU” “RANCHINOS” “SEVER” DAR UITATI-VA IN CONTURILE LUI CUM ARE EL BANII? BINE INTELES A FOST OMUL LA LOCUL POTRIVIT SI IN PRIVATIZAREA PETROM CUM A PUS MANA PE SERVICILE ANEXE? CUM A PUS MANA PE HOTEL IA UNDE-I UN CAMPING? CE RELATI ARE LA ROMEXTERA BANK? -A DAT AFARA OAMENI DIN GPM/CAMPING/FAMBRICA DE MOBILA/HOTEL CENTRAL/RIG SERVICE/PETROSERV/ - INTREBATI-L CATE PROCESE A PIERDUT CU ANGAJATI CE-I NU-I PLATEA ASA CUM TREBUIE -INTREBATI-L CATI BANI A SCOS DINTR-UN ANGAJAT GPM PETROSERV MARCANT RIG SERVICE LOA PE EI DE LA PETROM/OMV O CARUTA DE BANI SI I PLATEA CU INTRE 8 SI 14 MIL SI EL LOA DOLARI GREI PE ZI INTREBATI-L DE AFACEREA CU CONSTRUCTI CIVILE DIN ORASUL CONSTANTA BLOCURI SI ASA MAI DEPARTE INTREBATI-L DE ANGAJATI LUI CAT SI DE LA GPM/PETROSERV/RIG SERVICE DE LA BIROURI CE SPAGA IA SA ANGAJEZE OAMENI ACOLO INTREBATI-L CE VILE ARE IN PREDEAL SI MAMA LUI CA-I DIN ZONA INTREBATI-L CE A FOST EL INAINTE? SA APARA ASA CU MASINI SI VILE SI MAI DEPARTE? UN SIMPLU SONDOR A SNP PETROM S.A. COMPANIE DE STAT CE A CIUFULITO CUM A VRUT EL.! INTREBATI CE PARTIDE POLITICE A FINANTAT IN CAMPANIE! CINE SI CUM SI CE FEL SI LA BUCURESTI CE BANUTI DA?! SI UNDE? OAMENI BUNI E CEL MAI MARE MAFIOT DIN ROMANIA! E IN CAPITAL DATORITA FAPTULUI CA: A DISTRUS SNP PETROM SI A FACUT FIRMELE CAPUSA CE A SUPT MULT DE LA SNP PETROM ATENTIE: FIRMA DE STAT! DA? ACUM MAI NOU PETROM - OMV NU VA MAI GANDITI DE UNDE ARE BANI DE MASINI! UN AFACERIST APARUT ASA DIN SENIN! O SA VA MAI ZIC MAI MULTE!