Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Bamburic este asociat cu mama politistului care ii instrumenteaza dosarul

ro

15 Sep, 2010 09:39 3026 Marime text
Dupa ce a reusit sa bage in insolventa S.C. BBN Holidays Tour S.R.L., firma la care era actionar prin intermediul surorii sale, afaceristul Liviu Bamburic s-a reprofilat. Surse din cadrul A.F.P. sustin ca, in incercarea de a-si sterge urmele cu privire la prejudiciul adus firmei care detinea clubul Two, de aproximativ trei milioane de euro, existand un dosar in curs de cercetare in acest sens, „Bambu'" si-a infiintat rapid doua firme, avand alte obiecte de activitate, unde figureaza ca actionar, impreuna cu sora sa, Adina Mihaela Bamburic, precum si cu alte persoane. Astfel, in data de 30 august, la Registrul Comertului au fost inregistrate doua firme: S.C. New Mineral Procesing S.R.L. si S.C. Club Two S.R.L., ambele avand in comun pe cei doi frati administratori, Adina si Liviu Bamburic. Prima societate amintita se ocupa cu recuperarea materialelor reciclabile sortate, potrivit datelor furnizate de la Registrul Comertului. Surse neoficiale sustin ca firma urmeaza a recupera materiale reciclabile din foste unitati militare. Reamintim ca, pana acum cativa ani, Bamburic a fost cadru militar. Lista de asociati, persoane fizice, din cadrul societatii este una destul de bogata, avand noua componenti: Liviu Dorin Bamburic, iubita sa, Elena Neagu, Mihaela Adina Bamburic, Corina Ileana Usmec, Petrica Matei, Luminita Trantu, Ioana Eliza Enica, Sorin Vasile si Floarea Filip. Nimic nu ar fi iesit din comun daca, printre actionarii societatii, nu ar figura mama politistului Ionut Filip, inspector in cadrul Serviciului Investigatii Criminale al I.P.J. Constanta, cel care instrumenteaza dosarul in care Bamburic este parte vatamata, cu privire la incidentul de la inceputul anului 2008, cand a fost impuscat cu noua gloante. Este vorba despre Floarea Filip, o femeie trecuta de 50 de ani, intrata in afaceri, probabil, gratie fiului sau, Ionut Filip caruia, in 2007, i-a fost acordat titlul de „Politistul anului". Am incercat sa il contactam, pentru un punct de vedere, insa, in ciuda insistentelor, inspectorul criminalist nu a raspuns la telefon. Am incercat, chiar, sa discutam despre acest subiect si cu adjunctul I.P.J. Adrian Rapotan, dar nici el nu a fost de gasit. In cele din urma, am ajuns la purtatorul de cuvant Bogdan Paduraru, care a precizat ca nu stie, momentan, despre ce este vorba, insa am fost asigurati ca ne va informa a doua zi.

In ceea ce priveste cea de-a doua firma, S.C. Club Two S.R.L. (denumita dupa numele clubului pe care tocmai l-ar fi devalizat), aceasta are ca obiect de activitate „restaurante", iar Bamburic este asociat numai cu sora sa.

Bamburic figureaza ca actionar al mai multor firme falimentare

Actualmente, Liviu Dorin Bamburic apare intr-un numar de noua societati comerciale, unele din ele fiind in faliment. Cea mai veche societate infiintata pe numele afaceristului, este S.C. Baldom Star S.R.L., infiintata in 1994, urmata de S.C. Habitat Group S.A., infiintata in anul 2000, care se ocupa de consultanta in afaceri si management, intrata in faliment in 2005. In 2001, Bamburic si-a deschis S.C. RolemnExport Company S.R.L., ocupandu-se de comertul cu material lemnos pentru constructii. In 2004, a fost infiintata S.C. LEcada Group Company S.R.L., unde Bamburic era asociat cu concubina sa, Elena Neagu, avand „activitati de creditare". Firma figureaza ca fiind falimentara.

In 2006, Bamburic si-a bagat si sora in afaceri, infiintand S.C. Best Land S.R.L., firma ce functioneaza inca si care se ocupa cu activitati imobiliare. Tot in 2007, cuplul Liviu Bamburic - Elena Neagu si-au deschis un salon de coafura si alte activitati de infrumusetare, prin intermediul unei firme noi, S.C. Unique Style S.R.L., care inca functioneaza pe strada Pescarilor din Constanta. In 2009, Bamburic a infiintat societatea Best Vest Stone S.R.L., cu sediul in judetul Hunedoara, avand ca obiect de activitate „extractia pietrei ornamentale si pietrei pentru constructii, extractia pietrei calcaroase, ghipsului, cretei si a ardeziei". Intre timp, dupa cum se stie, el a fost actionar la S.C. BBN Holidays Tour S.R.L prin intermediul Adinei Bamburic, el nefigurand la conducerea societatii.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii