Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Scolile din Deleni, aprovizionate cu lemne

ro

08 Oct, 2010 11:59 907 Marime text

Primarul comunei Deleni, Marian Dan, a declarat pentru „Observator" ca administratia pe care o conduce a reusit sa asigure pentru toate unitatile de invatamant din localitate combustibilul necesar pentru perioada sezonului rece. Edilul a spus ca in maximum o saptamana toate scolile si gradinitele din comuna vor avea materialul lemnos in magazii. „Deja a venit vremea rece, iar cei mici nu isi vor putea desfasura activitatile scolare. Primaria si Consiliul Local au reusit sa rezolve problema combustibilului pentru toate scolile si gradinitele din comuna. Asiguram ca, indiferent cat de geroasa va fi iarna, nu vor exista probleme pentru nici una dintre scolile noastre. Cadrele didactice deja au informat parintii cu privire la acest aspect", a declarat primarul Marian Dan.

In ceea ce priveste fondurile alocate de administratia locala pentru a asigura temperaturile normale pentru sezonul rece in salile de clasa, edilul a precizat ca „au fost cheltuiti 60.000 lei pentru toate cele patru scoli si patru gradinite".

Banii provin, conform declaratiilor primarului Marian Dan, din bugetul local al comunei, suma fiind cuprinsa in planul administratiei pentru acest an.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii