Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Mihai Onciu, ales presedinte UNPR Constanta

ro

13 Oct, 2010 11:53 797 Marime text

Astazi se va alege presedintele organizatiei judetene

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a organizat, ieri, Conferinta municipala de alegeri pentru noua conducere a formatiunii pentru urmatorii doi ani.

Actiunea a fost prezidata de Mihai Onciu, presedintele interimar si singurul candidat pentru functia de presedinte al organizatiei. Onciu a prezentat raportul de activitate al UNPR pentru cele patru luni de la constituire. De asemenea, pe ordinea de zi a Conferintei s-a aflat si prezentarea si alegerea delegatiei pentru Conferinta judeteana de alegeri care se va desfasura astazi, in statiunea Neptun, in prezenta ministrului Gabriel Oprea, presedintele la nivel national al partidului. Ultimul punct inscris in convocatorul de sedinta a fost alegerea noii structuri de conducere a organizatiei municipale, reprezentata oficial de astazi de Mihai Onciu.

Revenind la raportul de activitate, UNPR Constanta si-a inscris in document inceputurile, cand grupul de initiativa era format din 20 de membri, apoi participarea la campania pentru alegerile locale partiale din comuna Adamclisi, pentru ca liderii UNPR sa aminteasca si de prima Scoala de Vara, la care au participat 500 de delegati veniti de la toate organizatiile din tara.

La eveniment nu a participat nici un reprezentant al conducerii centrale a partidului. Evenimentul s-a deschis cu intonarea imnului national si pe cel al partidului, „Desteapta-te romane" si, respectiv „Noi suntem romani".

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii