Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Dumitru Bocai - "Nu vreau scaunul lui Banias, de... senator"

ro

25 Oct, 2010 11:58 975 Marime text

Edilul nu exclude candidatura sa la presedintia PDL Constanta
Calendarul alegerilor nu a fost stabilit pentru Constanta, dar se fac strategii si oameni sunt in asteptare

Primarul orasului Ovidiu a facut, in urma cu cateva saptamani, unele declaratii care, cu siguranta, nu i-au cazut prea bine presedintelui PDL Constanta, senatorul Mircea Banias. Dumitru Bocai spunea ca cel mai bun democrat liberal pentru functia de lider al organizatiei este chiar el. Declaratia, interpretata si citita printre randuri, ar putea sa insemne orice, insa edilul de la Ovidiu nu este, inca, decis in ceea ce priveste functia de la PDL Constanta. Spune ca mai are timp si, daca va decide sa candideze, atunci primii care vor afla vor fi chiar colegii sai. „Nu fac strategii prin spatele nimanui, daca voi decide sa candidez, atunci primii care vor afla vor fi chiar colegii mei, in sedinta! Apoi, asa cum ar trebui sa faca un lider adevarat, voi organiza o conferinta de presa si vor afla toti cei interesati de acest subiect care imi sunt intentiile", a spus primarul orasului Ovidiu, Dumitru Bocai pentru „Observator".

In aceeasi ordine de idei, edilul gaseste si aprecieri la adresa lui Banias, in ciuda faptului ca se gandeste ca intotdeauna este loc de mai bine... „Este un tip cu multa rabdare. In sedinte, asculta tot ce are fiecare de spus, dupa care puncteaza fiecare situatie si promite gasirea de solutii", precizeaza primarul. Si ar mai fi ceva ce Dumitru Bocai apreciaza la interimarul Banias - faptul ca „a stiut sa tina organizatia cat de cat stabila".

Nemultumirile primarului Bocai

Amintim ca primarul orasului Ovidiu a trimis, vineri, mai multe acuzatii conducerii PDL Constanta, dar si conducerii centrale ca nu fac suficient de multe pentru alesii formatiunii. „Am fost pacalit de ai mei", le-a strigat Dumitru Bocai liderilor PDL Constanta condusi de senatorul Mircea Banias.

Nemultumirile edilului faceau referire la unul dintre cele mai importante proiecte ale sale, eligibil, punctat corespunzator, dar fara a primi finantare.

Proiectul viza reabilitarea drumurilor din apropierea satului Poiana, drum ce facea legatura intre fermele agricole din imediata apropiere. „Un proiect facut cu simt de raspundere, dar care nu poate fi executat din cauza ca a fost declarat eligibil, dar nefinantabil. Se putea face mai mult", a spus Bocai.

Prieteniile senatorului Banias

Demn de amintit este si explicatia liderului judetean al PDL Constanta, senatorul Mircea Banias care in timp ce primarii ii zbiaza in sedinte ca nu primesc bani de la centru pentru finantarea proiectelor pregatite - vorbeste despre discutii normale, ca „intre prieteni". „Suntem ca intr-o familie si ne spunem orice, insa noi mai mult decat sa discutam cu ministrii, nu putem face", a spus Mircea Banias in conferinta de presa de dupa sedinta BPJ de vineri, 22 octmbrie.

Altfel spus, in timp ce primarii ii striga pe la usi ca nu au bani pentru proiecte, Banias a mai vandut o... poveste de prietenie. In tot acest timp, solutiile despre care tot vorbeste Banias sunt departe de a fi puse in aplicare! Ce sa mai vorbim de obiective finalizate in viitorul apropiat...

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii