Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Un primar PSD spune lucrurilor pe nume - „Nu ştiu ce calcule au Mazăre şi Constantinescu pentru 2012, dar eu spun că sunt pierduţi"

ro

06 Dec, 2010 11:46 935 Marime text

Unul dintre membrii marcanţi ai PSD Constanţa, primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, cel care a scos cel mai mare scor electoral din România, s-a hotărât să rupă tăcerea în privinţa celor care reprezintă partidul în judeţul Constanţa. Este vorba despre preşedintele Radu Mazăre şi vicepreşedintele Nicuşor Constantinescu.

„Mazăre trăieşte în altă lume. Eu de când sunt primar PSD, de şase ani, nu am reuşit să vorbesc cu el. În toţi aceşti ani, nu a organizat nicio şedinţă la PSD Constanţa. Este un lucru absurd. Eşti membru al acestui partid, dar nu ai posibilitatea să-şi spui punctul de vedere şi au pretenţia să faci totul la comanda lor. Mazăre nu ştie decât să dea ordine. El şi cu Nicuşor Constantinescu ce visează noaptea pun în aplicare a doua zi, fără să întrebe pe nimeni", spune primarul Vrabie.

El a mai adăugat că nemulţumirile sunt foarte mari în PSD Constanţa însă sunt mulţi primari social democraţi care nu au curaj să vorbească pentru că nu ar mai primi fonduri de la Consiliul Judeţean unde preşedinte este Nicuşor Constantinescu.

Pe linie de partid, primarul Valentin Vrabie spune că i-a fost mai uşor să ajungă la Bucureşti şi să stea de vorbă cu Adrian Năstase, decât cu Radu Mazăre.

„Pe mine Mazăre nu mă reprezintă. Eu am fost votat de 93% dintre oamenii din comună. Am 12 din 13 consilieri şi la alegeri nu am folosit nimic din strategia lor. Nicuşor Constantinescu a fost o singură dată la noi în comună, dar Mazăre nu a venit niciodată la Peştera. Cred că nici nu ştie unde se află. Probabil, dacă îl întreabă careva, o să spună că este prin Brazilia sau Papua Noua Guinee. Nu ştiu ce calcule au ei prin Constanţa pentru 2012, dar eu spun că sunt pierduţi de acum", a declarat Valentin Vrabie.

Şi în privinţa fondurilor pe care ar fi trebuit să le primească de la Consiliul Judeţean este nemulţumit.

„De când cu noua guvernare, Mazăre se plânge tot timpul că nu are bani sa facă investiţii la Constanţa. Ori, din punctul meu de vedere, un primar gospodar îşi arată iscusinţa atunci când nu are bani, nu atunci când sacul este plin. Nici eu n-am primit bani de la Consiliul Judeţean Constanţa dar am reuşit să fac multe lucruri. Faptul că m-au tăiat de pe lista cu bani m-a ambiţionat şi mai mult şi am reuşit să fac multe lucruri şi fără ajutorul lor deşi ar fi trebuit să ajute comuna Peştera care a votat PSD. Noi am obţinut cele mai bune rezultate şi la prezidenţiale şi asta dovedeşte că pe ei nu prea îi interesează de partid", a spus primarul Valentin Vrabie.

Deşi mulţi s-ar fi aşteptat ca Valentin Vrabie să plece la alt partid, primarul nu a făcut acest lucru. El spune că a fost „curtat" să treacă în altă barcă, dar se încăpăţânează să rămână la PSD, chiar dacă cei care se află la conducerea partidului din Constanţa nu îl reprezintă. Totuşi, primarul spune că, speră ca în scurt timp, să aibă alţi şefi pe linie de partid, la judeţ, cu care să se înţeleagă. Oameni cu care să poată discuta tranşant problemele cu care se confruntă.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii