Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Mircea Stoian, preşedintele PRM Constanţa - „Noi am fi interesaţi de o colaborare cu PSD, numai că nu ştiu dacă ne bagă ei în seamă"

ro

07 Dec, 2010 11:42 1297 Marime text

Sunt anumite zone în ţară unde PRM a început să redevină interesant pen-tru PSD, dacă ne luăm după protocoalele de colaborare care au fost semnate între liderii celor două partide. Şi la Constanţa preşedintele organizaţiei judeţene a PRM ar fi interesat de o colaborare cu social - democraţii, numai că acest lucru nu pare să îşi găsească corespondent şi de cealaltă parte a baricadei.

„Noi am fi interesaţi de o colaborare cu PSD, mai ales la nivelul municipiului Constanţa şi la nivel de judeţ, numai că nu ştiu dacă ne bagă ei în seamă, din moment ce noi nu avem nici consilieri locali, nici judeţeni", a declarat, ieri, pentru „Cuget Liber", preşedintele PRM Constanţa, Mircea Stoian.

E drept că, la nivel de municipiu şi la nivelul Consiliului Judeţean, PRM a pierdut tot la alegerile din 2008. Le-au rămas nouă consilieri locali pe care peremiştii îi au prin diferite consilii din mediul rural şi aici colaborarea între cele două formaţiuni politice este foarte bună, după cum a precizat liderul de la judeţ.

Stoian intenţionează ca, în măsura în care îl va putea prinde la o discuţie, să îl abordeze pe preşedintele PSD Constanţa, primarul Radu Mazăre, pentru a vedea dacă se poate concretiza şi la Constanţa un astfel de protocol.

Colaborarea care li s-a reco-mandat de la centru între cele două formaţiuni politice nu va viza însă şi alegerile locale, peremiştii constănţeni fiind hotărâţi să intre în competiţia electorală din 2012 cu pro-priii candidaţi, inclusiv la Primăria Constanţa şi la Consiliul Judeţean.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii