Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:20 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 82

ro

04 Dec, 2015 00:00 654 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3408 din data de 18 septembrie 2012.
 
Cine face portretele-robot la Constanţa Omul care dezvăluie faţa infractorilor 
Se numeşte Nicolae Covaliu, este agent-şef în cadrul Serviciului Criminalistic din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, iar momentan este singurul om al legii din întreg judeţul care face portrete-robot. Din biroul lui, specialistul în identificarea dispăruţilor şi a tâlharilor din Constanţa îi caută pe infractori din 2004 şi a acceptat să ne ofere un interviu în cadrul căruia ne-a împărtăşit tainele acestei meserii. Portretul-robot se întocmeşte în momentul în care organul de cercetare judiciară solicită acest lucru.
Citeşte mai departe!
 
Aviator la şcoala din Inel 2 
Radu Mazăre, cu costumul de scandal dintre Cuzic şi Botezatu 
Cu ocazia începerii noului an şcolar, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a participat la festivitatea organizată de Şcoala numărul 39 „Nicolae Tonitza“.
Edilul-şef a sosit la locul evenimentului la volanul unui autovehicul Morgan, decapotabil, îmbrăcat în ţinută de aviator american. Costumul este acelaşi cu cel purtat în timpul prezentării de modă din această vară şi a fost realizat de designerul Marcela Cuzic.
Citeşte mai departe!
 
Procurorul care a rezolvat cele mai îngrozitoare crime din Constanţa
Andrei Bodean (32 de ani), procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a rezolvat cele mai îngrozitoare crime care s-au petrecut în ultimii ani în judeţul nostru. Procurorul Andrei Bodean s-a născut 6 aprilie 1980 şi a absolvit Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa, apoi Facultatea de Drept a Universităţii „Ovidius“, specializarea Administraţie Publică.
Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii