Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:26 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 80

ro

02 Dec, 2015 00:00 580 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3303 din data de 13 aprilie 2012.
 
Ce nu s-a spus despre ambulanţa BMW X5 din dotarea Arhiepiscopiei Tomisului
Limuzina Arhiepiscopiei Tomisului, respectiv BMW-ul X5 donat de Centrul Medical Iowemed, a devenit cunoscută la nivel naţional, iar potrivit unor voci, slujitorii Domnului de la malul mării ar fi singurii din ţară care se pot mândri cu un astfel de bolid. Conform normelor în vigoare, Ministerul Sănătăţii obligă ambulanţele private să aibă inscripţionat numărul Serviciului Naţional Unic Apel de Urgenţă 112, însă autospecialele trebuie să aibă menţionate, în acelaşi timp, cu un scris mai mare, numărul serviciului privat de ambulanţă la care poate fi acesta apelat.
Citeşte mai departe!
 
Vezi Doamne, argumente-şoc în dosarul Portul! Boli de nemenţionat, medicină tradiţională chineză şi scaune de senatori, „aruncate“ în faţa judecătorilor 
Natura meseriei (de senator, vezi Doamne!), boli crunte ce nu pot fi făcute publice, medicină tradiţională chineză, dar şi afaceri peste hotare - toate au fost motive suficient de bune, în ochii suspecţilor din dosarul Portul, în frunte cu senatorul Mircea Banias, pentru a fi cercetaţi în libertate şi fără interdicţii.
Citeşte mai departe!
 
Cum au unii trecere la Curtea Supremă
La începutul săptămânii trecute, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au decis să trimită pe rolul instanţei un mult-mediatizat caz, anume celebrul Dosar Portul. Râuri de cerneală au curs, presa scriind constant despre acest dosar încă de la momentul izbucnirii scandalului în mass-media. Însă pe principiul „ne-am dus toţi în derizoriu“, cazul cu pricina pare să ajungă, încet-încet, o bătaie de joc.
Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii