Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 78

ro

30 Nov, 2015 00:00 1970 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3210 din data de 14 noiembrie 2011:

Patronul de la Săgeata, pe aripile vântului
Donchi Pufleni, hotelul şi eolienele 

„Hotelul Royal, deschis în urmă cu trei ani în zona Unirii din Bucureşti şi clasificat la patru stele, a fost scos la vânzare pe un site imobiliar cu suma de 17 milioane de euro. Hotelul are 97 de camere, dintre care şase apartamente, clasificate la patru stele. Unitatea beneficiază şi de trei săli de conferinţe, cu suprafeţe de 25 de metri pătraţi, 60 de metri pătraţi şi 120 de metri pătraţi. În plus, hotelul are şi un restaurant cu 120 de locuri şi un bar cu 50 de locuri. Proprietarul hotelului, firma Baron Service din Constanţa, deţine 500 de metri pătraţi din terenul pe care este construit imobilul, restul de 1.300 de metri pătraţi fiind concesionat“, spune agenţia Mediafax.

Citeşte mai departe!
 
Dosar de „mare corupţie“, la final Daune de mii de euro, bani confiscaţi şi închisoare cu suspendare pentru PSD-istul Rachieru 
Menţionat în documentele privind procesele de mare corupţie, dat fiind că era judecat de Tribunalul Bucureşti de mai bine de trei ani pentru fapte de corupţie, directorul RADET Constanţa, pesedistul Ilie Rachieru, ar fi vinovat în ochii legii de luare de mită, în formă continuată. Cel puţin aceasta a fost concluzia judecătorilor bucureşteni, potrivit cărora instanţa „condamnă inculpatul Răchieru Ilie la pedeapsa de doi ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată“. Pedeapsa i-a fost suspendată condiţionat, însă apartamentul şi celelalte bunuri i-au rămas sub sechestru.
Citeşte mai departe!

Claudiu Tusac, eliberat din funcţia de primar al Mangaliei
Claudiu Tusac a fost eliberat din funcţia de primar al municipiului Mangalia în urma raportului ANI, a anunţat prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz. Prerogativele vor fi preluate de viceprimarul Constantin Filimon.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii