Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Si primaru-i fericit/ca datoria si-a implinit"

ro

16 Sep, 2008 00:00 1458 Marime text
1221508157.jpg

Primarul Medgidiei, Marian Iordache, senatorul Puiu Hasotti, consilierul judetean Mihai Lupu si secretara primariei, jurista Rodica Traistariu, au fost invitatii de seama ai unitatilor de invatamant din localitate, ieri, in prima zi de scoala.

Prezent la Scoala Generala "Lucian Grigorescu", edilul municipiului a avut surpriza de a primi o dedicatie in versuri din partea a doi elevi. "Scoala este pregatita/usile sa le deschida/clasele sunt aranjate/luminoase si curate/si primaru-i fericit/ca datoria si-a implinit/alocand fonduri pentru scoala/table albe ca o coala/ne-a facut si acoperis/a pus dale nu pietris/ne-a izolat in interior/ca sa muncim cu spor", l-au laudat copiii pe actualul conducator al administratiei locale. Elevii au aflat in continuare noutatile privind cadrele didactice de anul acesta, iar unele schimbari de profesori au produs dezamagire printre scolari si parinti. Reprezentantii primariei, insotiti de senatorul Puiu Hasotti si membrul Consiliului Judetean, Mihai Lupu, au onorat cu prezenta si la Liceul Industrial Dragomir Hurmuzescu. Directoarea liceului, Narita Despina, s-a plans de numarul mare de ore si a solicitat ajutorul senatorului Hasotti pentru reducerea numarului de ore alocate studiului.

"Va trec pe toti... daca invatati"

Prezent pentru prima data la deschiderea anului scolar, in calitate de primar, Marian Iordache a declarat ca Liceul Dragomir Hurmuzescu este scoala care s-a adaptat cel mai bine la cerintele pietei in Romania. Reprezentantul guvernului, Puiu Hasotti, i-a sfatuit pe tineri sa aiba curajul de a fi ei insisi si le-a facut invitatia de a deveni studenti la Universitatea Ovidius, in cadrul careia preda, promitandu-le promovarea, insa cu o conditie... studiul.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii