Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

New Safari, restaurantul in care nu primesti rest

ro

06 Jul, 2010 02:24 54168 Marime text
safari_2.JPG

Restaurantul dispune de un meniu foarte bogat în specialităţi marine. Poţi mânca de la saramură de peşte la creveţi XXL, toate preparatele având un gust foarte bun şi porţiile sunt măricele.

Mă aşteptam să fie aşa pentru că preţurile sunt destul de mari. Ai nevoie de aproximativ 30 de lei pentru a mânca acolo. Nici băuturile nu sunt foarte ieftine.  

Plăteşti cam şapte lei pentru o cafea sau câteva zeci de lei pentru o sticlă de vin. Nu este un loc în care să mergi prea des. Dar, ceea ce face restaurantul cu adevărat special esteamplasarea lui. Este situat pe strada Karatzali nr. 1, în centrul vechi,deasupra plajei Modern. Au o terasă foarte mare, frumos aranjată şi „vie"datorită florilor şi plantelor. Este perfect să stai pe acea terasă într-oseară răcoroasă de vară şi să admiri priveliştea. Poţi vedea atât portulturistic Tomis cât şi plaja Modern. Iar dacă este frig sau plouă, poţi oricândintra în salon, unde ai aproximativ aceeaşi privelişte. Oriunde ai sta, nu teaştepta să fii tratat aşa cum trebuie de ospătari. Se mişcă destul de greu şipar fără chef de muncă. Pe lângă asta, în momentul în care trebuia să-mi dearestul, un ospătar a venit şi mi-a spus că nu are suficient mărunt. Eu lasmereu bacşiş, în funcţie de cum sunt servită, dar cazurile acestea mă enerveazăşi mă fac să nu mai las nici măcar zece bani. Nu este problema mea că ei nu aumărunt. Eu vreau restul, bacşiş las după. Trebuia să meargă să schimbe, fărăsă-mi spună mie ce au şi ce nu au. Nu mă interesează, nu se face aşa. Îmi placerestaurantul, dar păcat de acei ospătari. Strică tot farmecul.

Restaurantul funcţionează pefirma New Safari SRL de care se ocupă Aurelian Bonţoi, George Marius Rusu, IonMicu şi Iuliana Rusu. Aurelian mai este implicat în Mahon Trend SRL, iar Ion înRagtime SRL. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii