Miros de pizza a la New Pizzico (document)
Miros de pizza a la New Pizzico (document)
							
							 25 Jun, 2010 03:09 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                   
				                   
				                   
				                
							
							 79810
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						
				                   
				                   
				                
							
							 79810
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
							
New Pizzico este un 
restaurant situat în
Piaţa Ovidiu nr. 7, vis-a-vis de Muzeul de Istorie Naţională şi 
Arheologie
Constanţa. Este foarte mare. Are destul de multe locuri la parter, dar 
sunt
aproape de locul în care se prepară pizza şi nu există nicio uşă care să
despartă aceste încăperi. Aşa că eşti nevoit să stai în acel miros 
puternic
care îţi intră şi în haine. După două ore de stat în acel loc, parcă 
eşti o
pizza mişcătoare. Barul este amplasat tot la parter, aşa că, pe lângă 
mirosul
de mâncare, ai parte şi de multă agitaţie în jurul tău. La etaj nu sunt 
aşa
multe mese, dar este o atmosferă mai plăcută. Spaţiile în care poţi sta 
sunt destul
de intime, dar suficient de spaţioase. Nu există tavan între parter şi 
etaj,
aşa că şi aici ai parte de acele mirosuri, dar nu la fel de puternice. 
Cel mai
plăcut loc este terasa. Este un cort mare, cu multe mese şi încălzit, 
chiar
dacă nu arată el foarte bine. Au şi videoproiector pentru pasionaţii de 
fotbal
şi preţurile nu sunt mari. Costă 5 lei o cafea şi 5-6 lei o bere, că tot
vorbeam de fotbal. Nici la mâncare nu au preţuri exagerate, cu 20 lei 
mănânci
destul de mult. Dar cam lasă de dorit. Mâncarea nu are nimic special, 
zici că
este „de cantină", fără gust. Unei prietene, după o pizza mâncată acolo,
i s-a
făcut rău. A ajuns într-un final la spital cu toxiinfecţie alimentară. 
Eu nu am
păţit nimic, dar nici pizza nu e foarte gustoasă, aşa că nu mai am 
motive să
mănânc acolo după această experienţă. Servirea lasă şi ea de dorit, 
ospătarii
sunt foarte plini de ei, vorbesc cu tine în doi peri şi se mişcă foarte 
greu. E
şi spaţiu mare, au şi mulţi clienţi. Nu întârzie foarte mult, dar până 
ajung
ospătarii la tine îţi trece pofta de mâncare.
Restaurantul
funcţionează pe societatea A&A Madison Division SRL, administrată de
Andrei
George Duşu, Elisabeta Ştefan şi Richard-Eduard Onescu.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							- da 25 Jun, 2010 11:38 pai mai ieftina de 5 lei nu gasesti in nici un local/restarurant..si consta atat pentru ca ti se ofera servici de felul urmator: aer conditionat,servire ,mediu ambient, muzica, curatenie plus o baie la dispozitie..si toata lucrurile astea cer intretinere si angajati care sa se ocupe de ele
 - eu 25 Jun, 2010 10:36 citesc zilnic aceasta rubrica si nu inteleg un lucru: o cafea costa 5 lei si voi spuneti ca este un pret normal! cum dracu sa coste o cafea 5 lei si sa ni se para normal acest lucru? in orice caz felicitari pentru articole
 
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

															
														
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
					